phone

ATPP Fitness app

Megjelent Magyarország legelső fitness applikációja is, az ATPP Fitness!

Profi online edző applikáció – több, mint 180 gyakorlattal, illetve azok leírásával és videóanyagokkal.

Gyűjts te is ATPP pontokat az edzések elvégézésvel és váltsd be azokat más szolgáltatásokra!

Elérhető iOS és Android készülékekre egyaránt!

APPLIKÁCIÓ CÉLJA:

Az applikáció célja, hogy akárcsak egy személyi edző, végig kísérjen az edzéseden. Edzés közben az elvégzett ismétlésszámot és súlyt beírva jelzi a felhasználónak, ha túl nagy, vagy éppen túl kevés súlyt használt az adott sorozatban, amit az általa, vagy edzője által megírt edzéstervhez viszonyít.Az elvégzett edzéseket menti az applikáció, amit a felhasználó az edzési naptárban, illetve egy grafikonon vissza tud nézni, illetve az elégetett kalóriákat is kiírja a rendszer, amennyiben edzés végén beírta a felhasználó az okosórája segítségével!

Apple iPhone 11 Pro Max Screenshot 0
Apple iPhone 11 Pro Max Screenshot 2

Akárcsak edzőjével, itt is az edzés közbeni videók lejátszásával ‘real time’-ban tud a felhasználó edzeni az applikációval. Megalkothatja a saját edzéstervét, vagy beírhatja edzője által írt edzéstervet, összeállíthat szuperszetteket, triszetteket, súlyzós edzés mellett végezhet kardióedzéseket – szintén hasznos tippekkel, leírásokkal, megfelelő pulzus tartománnyal ellátva, illetve nyújtógyakorlatokat is tartalmaz az applikáció képekkel, leírásokkal egyaránt.

Ez az applikáció maximális segítséget nyújt a kezdőktől, akik teljesen újak az edzés világában, egészen a haladókig, ahol már különböző gyakorlatok kombinációit tudja a felhasználó alkalmazni. A gyakorlatok megtanulásával és a videók által nyújtott helyes, pontos kivitelezéssel könnyen válhat egy teljesen kezdő – középhaladóvá, majd haladóvá a testépítés és fitnesz világában!

A felhasználó az elvégzett edzésekért pontokat gyűjthet, amiket beválthat weboldalon. Naponta 100 pontot szerezhet a felhasználó és amennyiben teljesíti az előírt edzések számát a héten és nem hagy ki edzést, jutalom pontban részesül minden hét végéhez érve. Így könnyen visszakereshető pontokban az applikáció ára, ami felhasználható személyre szabott programok vásárlására, legyen az edzésterv, étrend, vagy éppen exkluzív videó-anyagok, eBook-ok, illetve Skype konzultációk.

Apple iPhone 11 Pro Max Screenshot 4
Gyűjtöttél ATPP pontokat?

Amennyiben az alkalmazásban már kaptál ATPP pontokat, azokat a weboldalon le tudod vásárolni különböző termékekre!