Gyakran Ismételt Kérdések:

 

1.MI AZ ONLINE PROGRAM ÉS HOGYAN MŰKÖDIK?

– Az Online Programnál az általad kiválasztott programot (Szálkásító Programot vagy Tömegnövelő Programot) kapod meg személyre szabottan, amibe beletartozik egy célodra szabott EDZÉSTERV és testsúlyodra, magasságodra, aktivitásodra és fitnessz célodra szabott ÉTREND is!- A Program kosárba helyezése után egy kérdőívhez visz az oldal, ami megválaszolása alapján készítem el/szabom rád a programod.
– Fizetni Kártyával lehetséges, illetve átutalással is. Fizetés után 1-3 munkanapon belül kézhez kapod a megrendelt programot, a megadott email-címre!- Ha bármi kérdés/probléma merül fel a programmal kapcsolatban, akkor segítségedre vagyok és fixáljuk az esetleges problémát!

2. Személyre szabott diétánál kilehet egészíteni az étrendet valamivel? Pl: kenyérrel, pékáruval vagy több körettel?

– Nem. A Személyre Szabott Diétás Étrendnél nem hiába írtam le PONTOS MENNYISÉGET, ezért semmiképp se adj hozzá semmi egyéb/extra dolgot, különben az étrend elveszti hatékonyságát.

3. Szükséges az Étrend követéshez egy konyhai mérleg, vagy elég, ha csak szemmel mérem a kajákat?

– A konyhai mérleg ELENGEDHETETLEN az étrend precíz követéséhez, betartásához!Szemmel nem lehet pontosan kimérni a megadott ételeket!

4. Kitöltöttem és elküldtem a kérdőívet, most mit csináljak?

– Ahogy kitöltöd és elküldöd a kérdôívet, egy automata üzenetet fogsz kapni a megadott e-mail címre.Az e-mail tartalmazza a további teendôket.- Ha mégsem kapsz emailt valami okból kifolyólag, akkor a ‘Kapcsolatok’ menüpontban tudsz nekem üzenetet küldeni.

5. A 6/12/18-hetes program letelte után, ha új programba akarok kezdeni, akkor újból fizetnem kell érte?

– Igen. A 6-hetes vagy BÁRMILYEN PROGRAM LETELTE UTÁN, ha úgy döntesz, hogy új programba vágsz, annak szintén van egy ára, amirôl a ‘Szolgáltatások’ menüpontban tájékozódhatsz!

6. Ha megkapom a programom, utána segítesz végig a program alatt, vagy ‘elköszönünk egymástól’?  

 – Nem hagylak magadra a program alatt, végigviszlek rajta és segítek mindenben, hogy sikeresen zárd a programot.

7. Mi van akkor, ha utólag jövök rá, hogy valami étel az étrendben nem jó a testemnek pl: puffadok tőle, rosszul érzem magam tőle, vagy csak szimplán nem szeretem?

– Semmi gond nincs, ugyanis átírom az étrended kedved/igényeid szerint! 🙂

8. Van lehetőség OTTHONI edzésterv igénylésére is? Ha igen, milyen eszközök kellenek hozzá?

– Igen, természetesen van! Az edzéstervet szintén igényeidre és felszerelésedre szabom, általában csak 2db kézisúlyzó és saját testsúlyod szükséges hozzá. Magasabb edzettségi szinten pedig 1db egyenes rúd + tárcsák szükségesek.

9. Tudsz írni KETOGÉN vagy VEGETÁRIÁNUS, VEGÁN étrendet is? 

– Igen, természetesen! 🙂

10. A Kérdőívnél (JELENTKEZÉSNÉL) kötelező képet küldenem/csatolnom? Miért fontos?

– Nem kötelező. Ez csak nekem segítség, hogy lássam, hogy mégis mennyi a testzsírszázalékod és izomtömeged. Sokszor eszerint írom a makrotápanyagokat (szénhidrát, fehérje, zsír).