Kartámaszok, táskák

 • -40% kedvezmény
  1.490Ft 2.490Ft

  Az ATPP Tornazsák egy tágas, vállon hordható tornazsák, mely könnyű, de nagyon ellenálló anyagból készül, ezért ajánljuk a sportfelszerelés mindennapi hordására, de bármilyen egyéb alkalmakkor való felhasználására is. Kétoldali kialakítású, és egy összehúzható madzag segítségével zárható le, mely vállpántként is szolgál. 

  Tűnj ki a tömegből ezzel az egyedi darabbal, melybe belereakhatod a fitnessz ruházatod, cipőd, vagy használhatod praktikus táskaként a szabadidődben.

 • -30% kedvezmény
  6.990Ft 9.990Ft

  Az ATPP Sporttáska edzőterembe való táska egy egyedi kialakítású, fekete színű, 52 x 25 x 27 cm-es méretű, ami azt jelenti, hogy mindent bele tudtok helyezni, amire szükségetek van az edzés során. A táska hordható vállon, vagy akár kézben is a füleinek köszönhetően, amelyeket tépőzárral foghattok össze. A táskának az elején, hátulján és oldalán is van külön cipzárós ‘férőhely/zseb’ – biztosítva az egyéb eszközök, táplálékkiegészítők, tisztasági eszközök – edzőruháktól való elkülönítését.

  2 típusú logó található rajta, az ‘ATPP’ – a táska egyik oldalán, illetve a standard, jól megszokott figura/ikon a hátoldalán.

 • Nincs raktáron
  7.990Ft 9.490Ft

  Az ATPP Kartámasz egy acélból készült hasznos kar sín a bicepsz edzés közbeni izolációjához. Az anatómiai kialakításnak köszönhetően az ATPP Kartámasz optimálisan illeszkedik a testhez. A párnázott kar- és könyöktámasz biztosítja a kényelmes viselést több gyakorlatnál is. Az állítható szíj lehetővé teszi a gyors és egyszerű rögzítést a testen.

  Az ATPP Kartámasz nagy segítség lesz Önnek a bicepsz izolált edzésének támogatásában!

  Legyen edzőtársad az edzés alatt és hozzátok ki együtt az edzésedből a MAXIMUMOT!