Sikersztori 05 – Jacsó Xénia – Test-Átalakulása

Sziasztok!    Xénia a nevem, 27 éves vagyok. Több diétát és edzèstervet kipróbáltam, de Ádámén kívül egyik sem vált be..   5 héttel ezelőtt találtam egy videót Tari Ádám személyi edzőtől.

Néztem több videóját étkezésről, edzésről, siker történetekről Youtube-on és úgy döntöttem, hogy kérek tőle személyre szabott étrendet ès edzèstervet.    Nagyon nehéz volt a kezdetekben betartani , de eldöntöttem, hogy komolyan végig csinálom ès nem adom fel.

Ennek hamar meg is lett az eredménye!   Ma már sokkal könnyebb betartani, mint korábban. Úgy èrzem, jobb lett a fizikai állóképességem és a munkában is jobban teljesítek.  Amúgy Segédápolóként dolgozom Németországban, ahol szintén fontos a jó teherbirás, álloképesség.  Kevésbé vagyok már fáradékony , jobban bírok futni, edzeni súlyzókkal mint azelőtt.

Ádámmal egy 6 hetes programba kezdtünk, amibôl már letelt 5 hét. 5 héttel ezelőtt : 83 kg voltam  Jelenlegi testsúlyom : 77 kg, tehát csupán 5 hét alatt 6kg-tól sikerült megszabadulnom!   A céltestsúly amit elszeretnék érni : 64 kg, viszont Én már a mostani eredményemnek is nagyon örülök!

Megmértem magam, hogy nyomon követhessem test-átalakulásom.

Kezdő mérések / Most:

Mellkas : 105 cm 103cm

Felkar : 36,5cm 35 cm

Csipő : 121,5cm 116cm

Derék : 91 cm 84 cm

Comb: 67cm 67cm

Egyedül a combom nem lett kisebb , viszont sokkal erôsebb és formásabb. A diétát ès az edzéstervet most is kitartóan folytatom, hogy további sikereket érjek el!

Ádámot mindenkinek csak ajánlani tudom, aki fogyni, izmosodni, formásodni szeretne vagy éppen versenyre készül!