Sikersztori 79 – Horváth Tamás – Test-Átalakulása

Sziasztok! Tomi vagyok 32 éves, gyerekkorom óta sportolok! Az iskolában már az első osztályban sikerült a labdarúgással megfertőződnöm, ami a mai napig is jelen van az életemben, de már csak hobbi szinten! Ezután a középiskolás éveimben barátkoztam meg a súlyzós edzéssel, ami kb. 6-8 évig heti rendszerességgel jelen volt az életemben, viszont rendszertelen táplálkozással, sok bulival! Több mint 3 éve volt egy váll sérülésem, ami pihenőt igényelt, illetve már nem motivált az, hogy napi rendszerességgel el menjek edzeni! Több éve megismertem a mennyasszonyom, akivel boldogan élünk a mai napig. Az ő motivációja, lelkesedése kellett ahhoz, hogy újra le menjek edzeni, de már együtt! 🙂

 Kb. 1-2 hónap edzés után éreztem, hogy kell egy kis segítség és ekkor jött Ádám! Youtube-on találtam rá, majd felvettem vele a kapcsolatot emailben, majd egy gyors segítség nyújtás után el is kezdtem az általa ajánlott 12 hetes szálkásító programot!

Az első 1-2 hét volt nehéz, amikor a szervezetem átállt a helyes útra, ezután hétről-hétre éreztem a változást, energikusabb lettem és elkezdtem formálódni is! Az étrendet maximálisan betartottam, egyedül a csaló étkezésnél engedtem lazábbra a gyeplőt az előírtaknál, amit hétvégente extra kardióval (min. 20km gyalog túra) ellensúlyoztam. Az edzések kemények voltak, mivel a munka, illetve a mindennapi teendők miatt heti 3x reggel 6ra jártunk edzeni – a konfortzónánkat a párommal, így mindennap átléptük!

Igazából számomra a szálkásodás volt a fő cél, ami Ádám útmutatásaval, az én akarat erőmmel párosulva sikerült, így -11,5kg-ot sikerült lepucolnom! Ádámnak nagyon hálás vagyok, ajánlom mindenkinek a tudását!

Köszönöm, ha végigolvastad a történetem! Tegyél Te is egy próbát és hidd el, sikerülni fog elérni fitnessz céljaid! 🙂

Üdvözlettel,

Horváth Tamás