ATPP Shaker

1.990Ft 2.490Ft

-20% kedvezmény
Törlés

Ezért akár 40 ATPP pont járhat.

Az ATPP Shaker egy több részes shaker, 2 külön tárolóval a tabletták, kapszulák és a por állagú táplálékkiegészítők számára. Nem toxikus műanyagból, BPA felhasználása nélkül készült. Meleg víz alatt ajánlatos tisztítani, hiszen a többi shakerhez hasonlóan, a Logó itt is megkophat a mosogatógépes mosástól. A Shakerek űrtartalma 600ml.   Az ATPP…

További információk

Szín

Fehér, Fekete

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Az ATPP Shaker egy több részes shaker, 2 külön tárolóval a tabletták, kapszulák és a por állagú táplálékkiegészítők számára. Nem toxikus műanyagból, BPA felhasználása nélkül készült. Meleg víz alatt ajánlatos tisztítani, hiszen a többi shakerhez hasonlóan, a Logó itt is megkophat a mosogatógépes mosástól. A Shakerek űrtartalma 600ml.

 

Az ATPP Shaker előnyei:

  • shaker 600 ml térfogattal és egyedi designal
  • három elkülönített részből áll az ital, por, tabletták és kapszulák számára
  • egy funkcionális fém keverőt tartalmaz a fehérjepor hatékony oldódásához
  • Nem toxikus műanyagból készült BPA nélkül
  • Már 2 féle színben is megvásárolható

 

Hogyan használjuk?

Egyszerűen szórja bele a szükséges mennyiségű táplálékkiegészítőt, fehérje port, BCAA/Kreatin/Glutamin port és edzés előtti kiegészítőket. Ezután adjon hozzá vizet/tejet, majd jól zárja le és rázza addig, amíg a por teljesen fel nem oldódik. A belsejében található fém keverőnek köszönhetően a por gyorsan feloldódik és néhány másodperc után már fogyaszthatja is!

ATPP Shaker

Select Options
Törlés