VÍZHAJTÓ PROGRAM

20.000Ft 24.990Ft

-20% kedvezmény
Vedd meg ezt a terméket és kapsz 400 ATPP pont-ot!

Ahogy az egyik youtube videó sorozatomból is láthattad (“Szálkás Forma 7-Nap Alatt”)Nagyon sok múlik a szálkás, száraz formán. Fő tényező nyilván a diéta és edzés, viszont van úgy, hogy a testzsírszázalék már alacsonyan van ahhoz, hogy szeparálttá, láthatóvá váljanak azok az izomformák, vonalak, viszont a bőr alatti víz ezt nem teszi lehetővé. Erre jó a vízhajtó program, ami segít az extra víz kihajtásában mindenféle vízhajtó kapszula/tápkieg nélkül!

BŐVEBB LEÍRÁST LENTEBB TALÁLOD! 🙂

 

 

Mi a Vízhajtó Program?

Kattints a képre a videó lejátszásához.

• Ahogy az egyik youtube videó sorozatomból is láthattad (“Szálkás Forma 7-Nap Alatt”)Nagyon sok múlik a szálkás, száraz formán. Fő tényező nyilván a diéta és edzés, viszont van úgy, hogy a testzsírszázalék már alacsonyan van ahhoz, hogy szeparálttá, láthatóvá váljanak azok az izomformák, vonalak, viszont a bőr alatti víz ezt nem teszi lehetővé. Erre jó a vízhajtó program, ami segít az extra víz kihajtásában mindenféle vízhajtó kapszula/tápkieg nélkül!

Mit tartalmaz a Vízhajtó Program?

• A vízhajtó program egy 7-napos vízhajtási célra szánt étrendet, egy 7-napos vízhajtási célra szánt edzéstervet tartalmaz, emellett pontos információt a só és vízbevitelről, illetve ezek esetleges manupulációiról. (A só és víz manipulációját főként versenyzőknél szoktam.)

Kinek való ez a program?

• Akinek a testzsírszázaléka legalább 12% alatt van.

• Aki már diétázott, diétázik és szeretne segítséget az utolsó 1,5-4kg leadásában. (A súlyveszteség 90%-a víz lesz!)

• Aki versenyre készül – legyen az testépítő/fitnessz vagy bármilyen küzdősport.

• Aki fotózásra készül, vagy modell/modellkedik.

VÍZHAJTÓ PROGRAM

20.000Ft 24.990Ft