Barion Pixel
I-Foodie
I-Foodie

Fitness és étrendtervező applikáció

Megjelent az I-Trainer és az I-Foodie applikáció

Megjelent Magyarország Legelső Személyi Edző Applikációja, illetve Étrendtervező, Kalóriaszámláló és Recept Elkészítő Applikációja is. Töltsd le őket most!

I-Trainer I-Foodie

5000+

Letöltés

8106+

Felhasználó

4.8

Értékelés

133

Vélemény


I-Trainer

Profi online edző applikáció – több, mint 270 gyakorlattal, illetve azok leírásával és videóanyagokkal. Gyűjts te is ATPP pontokat az edzések elvégézésvel és váltsd be azokat más szolgáltatásokra!

Az APPLIKÁCIÓ CÉLJA

Az applikáció célja, hogy akárcsak egy személyi edző, végig kísérjen az edzéseden. Edzés közben az elvégzett ismétlésszámot és súlyt beírva jelzi a felhasználónak, ha túl nagy, vagy éppen túl kevés súlyt használt az adott sorozatban, amit az általa, vagy edzője által megírt edzéstervhez viszonyít. Az elvégzett edzéseket menti az applikáció, amit a felhasználó az edzési naptárban, illetve egy grafikonon vissza tud nézni, illetve az elégetett kalóriákat is kiírja a rendszer, amennyiben edzés végén beírta a felhasználó az okosórája segítségével!

I-Trainer
I-Trainer

Több mint 270 gyakorlat

Akárcsak edzőjével, itt is az edzés közbeni videók lejátszásával ‘real time’-ban tud a felhasználó edzeni az applikációval. Megalkothatja a saját edzéstervét, vagy beírhatja edzője által írt edzéstervet, összeállíthat szuperszetteket, triszetteket, súlyzós edzés mellett végezhet kardióedzéseket – szintén hasznos tippekkel, leírásokkal, megfelelő pulzus tartománnyal ellátva, illetve nyújtógyakorlatokat is tartalmaz az applikáció képekkel, leírásokkal egyaránt.

Segít, akár egy személyi edző

Ez az applikáció maximális segítséget nyújt a kezdőktől, akik teljesen újak az edzés világában, egészen a haladókig, ahol már különböző gyakorlatok kombinációit tudja a felhasználó alkalmazni. A gyakorlatok megtanulásával és a videók által nyújtott helyes, pontos kivitelezéssel könnyen válhat egy teljesen kezdő – középhaladóvá, majd haladóvá a testépítés és fitnesz világában!

I-Trainer
I-Foodie

I-Foodie

Az I-Foodie Magyarország legelső PROFI SÜTŐ-FŐZŐ, RECEPT ELKÉSZÍTŐ, KALÓRIASZÁMLÁLÓ ÉS ÉTRENDTERVEZŐ APPLIKÁCIÓJA. Ez az app több, mint 180 receptet tartalmaz videóanyaggal, leírással, főzési tippekkel/ötletekkel, illetve egyéb hasznos funkciói és tulajdonságai is vannak az applikációnak.

I-Trainer
I-Trainer I-Trainer I-Trainer I-Trainer I-Trainer I-Trainer