Barion Pixel

Online képzések

EDZÉS KÉPZÉS – KEZDŐTŐL PROFI SZINTIG!

427 €

160 000 Ft

( 1 € = 375 Ft)

EDZÉS KÉPZÉS – KEZDŐTŐL PROFI SZINTIG! leírása


  • Készen állsz megérteni és megtanulni az izmok működését és anatómiáját?
  • Készen állsz megtanulni mindent az edzésmódszerek alkalmazásáról?
  • Szeretnél Kezdő/Középhaladó/Haladó szintből továbblépni és Profi lenni ebben a szakmában?
  • Szeretnél Te is megtanulni Kezdő/Középhaladó/Haladó edzésterveket összeállítani és személyre szabni?
  • Esetleg Edző vagy és szeretnéd tudásod tovább fejleszteni, vagy talán Te is szeretnél online edzésprogramokat írni?


Akkor jó helyen jársz, ugyanis EZ A KÉPZÉS NEKED VALÓ! Ebben a képzésben mindent megfogok neked tanítani a kezdő szinttől egészen profi szintig. Megfogod tanulni az izmok működését, anatómiáját, azt is, hogy milyen gyakorlatokat célszerű csinálni bizonyos izomcsoportokra és miért. Emellett edzésmódszereket fogok neked bemutatni gyakorlatban – mit hogyan és miért/mikor alkalmazz céljaid eléréséhez, edzés intenzitás növeléséhez, állóképesség/erő/izomtömeg fejlesztéséhez!


Végül pedig megtanítom neked hogyan tudsz kliensnél állapotot felmérni, illetve annak fejében igényeire szabni az edzéstervét! A képzésben megtanítalak Kezdő, Középhaladó, illetve Haladó edzéstervet megírni, ami Önmagában is “3 ajándék Edzéstervnek” minősül, amit akár Te magad is tesztelhetsz, kipróbálhatsz, így látni fogod mennyire is hatásosak!


KÉPZÉS BŐVÍTÉSE: A képzés a jövőben még lesz bővítve további videóanyagokkal/témákkal, amik még esetleg nem egyértelműek. Ezeket az új videóanyagokat minden képzésben résztvevő fogja látni anélkül, hogy bármi “extra költséget” rá kellene fizetnie. 


NÉVRE SZÓLÓ OKLEVÉL: Minden képzésben résztvevő a képzést elvégezve kapni fog egy névre szóló oklevelet pdf-formátumban, igazolva a teljesítményét, tanulásba fektetett kemény munkáját! 


AKCIÓS ÁR – LEGJOBB BEFEKTETÉS: A képzés jelenlegi ára csak BEVEZETŐ ÁR, ami nem tart sokáig, így akit érdekel, ragadja meg az alkalmat és tekintse ezt Önmagába való befektetésnek. Mindig az Önmagunkba fektetett idő és pénz lesz a legjövedelmezőbb hosszútávon!