Barion Pixel

Fogyás, Szálkásítás

Sikersztori 02 - Nisztor László - Test-Átalakulása

2023. 02. 21.

KINGA

Sziasztok!   Nisztor László vagyok 33 éves, 1 éve dolgozom Németországba, mint segéd ápoló. 2003-ban kezdődött a testépités iránti érdeklődésem, amikor egy jó barátommal lementünk egy 7.-kerületi edzőterembe. Bevallom őszintén, akkoriban még csak rángattam a súlyokat..hatalmas emberek jártak le és is akkora akartam lenni mint ők.    

Akkor beleszerettem ebbe a sportba. Szinte mindig az edzőteremben voltam amikor időm engedte, viszont nem mindig volt pénzem a havi bérletre, na meg a fehérje porokra sem..   

Akkoriban azt gondoltam, hogy csak szteroiddal lehet nagy izmokat építeni, na meg szálkásnak lenni.. mindenki ezt a dumát nyomta!   

De hamar rájöttem, hogy ez nem így van! Naturál sportolónak lenni a legjobb dolog, mert tudod, hogy önerőbôl éred el azt a teljesitményt, fizikumot. Ez egy életstílus ami nem csak Fitté, de Egészségessé is tesz!   30 Éves koromig nem híztam.. bármit ehettem, ihattam és nem is tudtam, hogy menyire fontos a megfelelô táplálkozás!   

Kimaradt 1-2 év edzés, amikor külföldre mentem dolgozni majd utána újra lett lehetőségem edzeni. Ezalatt a pár év alatt felszaladt pár kiló és sehogy sem tudtam megszabadulni ettől a feleslegtôl.. Hiába futottam órákat..hiába bringáztam.. ekkor éreztem, hogy valami nincs rendben és változtatnom kell étkezési szokásaimon.

Majd ekkor kutatni kezdtem az interneten nap mint nap, hogy hogyan tudnék megfelelő diétával lefogyni.. Ekkor találtam rá az edzőmre Ádámra!  Sok videót megnéztem róla a youtube-on és rögtön leesett, hogy ő tényleg tudja mit beszél. 

Ádám erre tette fel az életét. Láttam táplálkozással kapcsolatos videókat és a verseny-videóit is, ami nagyon inspirált engem! Mondta, hogy bárki felkeresheti, ha segitséget szeretne így nem sokat gondolkoztam.. azonnal felvettem vele a kapcsolatot és edzéstervet meg étkezési tervet kértem tőle.   

Rövid időn belül meg is érkezett a 6-hetes terv. A kezdeti súlyom 74 kg volt, most a 6.-hétnél tartok és 68 kg vagyok. Elég szépen fogytam úgy, hogy közben izom is jött fel és mivel a test kompozícióm változott. Erôsebb lettem ezt érzem is az edzések alatt is.

 Én mindenképp folytatom utamat, hogy elérjem azt a célt, amit kitűztem magam elé! Tudom, hogy ezt Ádám segítségvel eltudom érni.   Nagyon jò edzőnek tartom, tudja miről beszél és amit mond azt érdemes megfogadni. 

Megéri kitartani edzéstervben és diétában is mert utána meg lesz az eredménye! Én csak ajánlani tudom bárkinek aki fogyni és izmosodni szeretne, illetve annak aki egy  jobb kinézetet, egészséges testet szeretne!   Szerintem Ő a legjobb! Nem semmi az, amit elért ilyen fiatalon... 

HATALMAS TISZTELET! Egy szó mint száz ő a legjobb edző!!! 

fogyás