Barion Pixel

Fogyás, Szálkásítás

Sikersztori 04 - Németh Szabolcs - Test-Átalakulása

2023. 02. 21.

KINGA

Sziasztok!    Szabolcs vagyok, 45 éves.  Egy irodában dolgozok, tehát ülő munkát végzek.  Régen és is, mint nagyon sokan el voltam hízva majd jött egy életmód váltás, mely során 25 kg-től sikerült megszabadulnom.    Elkezdtem mozogni, futottam, azonban a futás során sok izmot veszítettem, így nagyon vékony lettem.  

Akkor döntöttem a súlyzós edzés mellett.  Diéta, tömegnövelés követte egymást, persze az általam gondoltak szerint. Ennek az lett az eredménye, hogy tömegelésnél nem csak izom, hanem felesleges massza is jött rám.    Egy diéta során találtam Ádám csatornájára, és nekem nagyon tetszett, ahogyan átadja a tudását másoknak.  Felvettem vele a kapcsolatot, hogy a diéta végén segítsen a maradék kilók (2,5 kg) eltüntetésében. Ez olyan jól sikerült, hogy a folytatáshoz, a tömegeléshez is az Ő segítségét kértem. 

Jelenleg tömegelek. 68 kg-ról indultam, 2,5 kg jött fel eddig, amiből szerencsére minimális a felesleg. Természetesen a segítségével folytatom a programot és tudom, hogy a kitűzött célomat el fogom érni mert a szakmai segítséget egy hozzá értő embertől kapom.    

Akár diéta, akár tömegnövelés a célod, Ádámot bátran ajánlom mert olyan szakmai ismeretekkel és tudással rendelkezik, ami a fejlődésedhez elengedhetetlen.

fogyás