Barion Pixel

Fogyás, Szálkásítás

Sikersztori 06 - Tóth Alex - Test-Átalakulása

2023. 02. 21.

KINGA

Sziasztok!   Alex vagyok. 4 évnyi semmittevés és zabálás után erôsen elgondolkodtam azon, hogy kezdenem kellene magammal valamit..   Régen bringával jártam dolgozni 40km-re, szóval a napi 3 óra kardió edzés megvolt. 

Az élet úgy hozta, hogy kiköltöztem Angliába és valahogy ekkor a sport teljesen feledésbe merült.. minden energiám az új életem kialakítására fordítottam.   

Szóval elhatároztam, hogy kezdek magammal valamit. Majd a Youtubeon rábukkantam Ádám videóira és nagyon megfogott azzal, hogy lazán és érthetôen (egy átlag ember számára is érthetôen/egyszerûen) magyarázza el a dolgokat a Fitnessz Világából.   

Felvettem vele a kapcsolatot és innen már egyszerûen mentek a dolgok! Tartottam az étrendet és az edzésprogramot amit adott nekem és ennek meg is lett az eredménye! 4 hónap alatt -15kg úgy, hogy látszólag nôtt izomtömegem és izomerôm is! ..Mondjuk elképesztô, hogy ekkora zsírtömeg alatt milyen kis pálcika-ember lakozott. :D  

A legjobb érzés az egészben az, hogy végre Én vagyok az az ember a képen, akirôl mindenki azt hiszi, hogy ezt LEHETETLEN megcsinálni.. Keressétek Ádámot, ha Ti is az az ember szeretnétek lenni!

fogyás