Barion Pixel

Tömegnövelés

Sikersztori 07 - Virovecz Tibor - Test-Átalakulása

2023. 02. 21.

KINGA

Sziasztok!   Tibi vagyok,18éves (hard gainer) és villanyszereléssel foglalkozom.   A testépítéssel 2016-ban kezdtem el foglalkozni, mert nem éreztem jól magam a bőrömben.. Mindössze (170cm) 52kg voltam amiért mindig kaptam a megjegyzéseket.. emiatt úgy döntöttem, hogy belevágok a Testépítésbe.

Amikor lementem életem elsô edzôtermébe, az emberek segítőkészek voltak és mindenki elmondta a véleményét hogyan kéne edzenem..  Ennek köszönhetően kialakult egy zavaros kép az edzésről a fejemben.   Akkor még nem volt értendem, hiszen úgy gondoltam elég lesz ha keményen edzem. Ennek az lett az eredménye, hogy mindig túledzettem magam, nem csináltam szabályosan a gyakorlatokat és nem figyeltem oda a makro bevitelemre sem.   

Az első 3 hónap után megállt a fejlődésem és nem tudtam hogyan tovább..ekkor kezdtem el nézni Àdám videóit, amitől átfogalmazódott bennem minden amit eddig a testépítésről tudtam. Eleinte alkalmazni kezdtem a tőle ellesett technikákat az edzésemben, majd amikor megláttam hogy online is foglalkozik emberekkel azonnal felkerestem.

Egy tömegnövelő edzéstervet kértem tömegnövelő étrenddel és ami ez után történt azt sose fogom elfelejteni! A személyre szabott tervnek köszönhetően az első 6 hétben 7kg-al  gyarapodtam! Jelenleg a 2.Programnál tartok és csak felfele megyünk!   Mindenkinek ajánlom az Ádámot! Legyen szó Tömegnövelésről, Szálkásításról. vagy Verseny felkészülésről! Segíteni fog hogy elérjétek az álmotok!:)

tömegnövelés