Barion Pixel

Fogyás, Szálkásítás

Sikersztori 08 - Lukács Ákos - Test-Átalakulása

2023. 02. 21.

KINGA

Sziasztok!   Én Lukács Ákos vagyok. Tanárként dolgozom.  Az én történetem gyökerei, a sport és a tudatosabb életmód tekintetében - talán gimnáziumi éveimre nyúlnak vissza, ugyanis akkor még  sportoltam.  Persze nem aktívan, de többet, mint az azt követő 15 évben. 

Ez a fajta aktivitás, mármint a minimális futás és súlyzós edzés a főiskola 3.évében teljesen megszűnt. Egyre jobban rakódtak rám a kilók és észrevettem, hogy az évek alatt felcsúszott belőlük 10, ami pont tízzel több, mint ami ideális lenne.. Valljuk be, úgy néztem ki, mintha megettem volna gimnáziumi önmagam...    Mint mindenki, aki kicsit is próbál küzdeni hosszú és fáradtságos munkával megszerzett súlytöbblete ellen, úgy Én is elkezdtem ismét edzeni, futni. Hátha...   A probléma az volt, hogy semmiféle rendszerességet nem tudtam tartani.  Mindig volt valami ami fontosabbnak tűnt.  Az étkezésre egyáltalán nem fordítottam figyelmet.. Kerestem persze én is csodatévő diétákat, amiket persze rendre abbahagytam.    Az edzéseknek nem volt látható hasznuk, egy kis izomláztól eltekintve.  Nos, épp egy ilyen gyakorlatsort próbáltam végigvinni, persze sokkal több súllyal, mint kellett volna, nyilván nem figyelve a pontosságra, majd jött Ádám, aki épp kezdte volna a munkát egy kliensével. Finoman megjegyezte, hogy nem biztos, hogy kell ennyi súly és azt is, ha szabályosan hajtom végre a gyakorlatot, nagyobb fejlődést érhetek el.  Azt javasolta, hogy ad egy ingyenesen kipróbálható órát és, ha elégedett vagyok akkor akár dolgozhatunk együtt is. Én azt gondoltam: Miért ne? Mit vesztehetek?  Egy próbát megér.    

Ami az első edzés után levonható volt az a figyelem, amit az edzőmtől kaptam, a pontosság, a jó hangulat és egy sokkal érdekesebb edzés, mint amit én alakítottam ki korábban magamnak. Ezt követően összehoztuk a közös munkát. Ami nem volt könnyű,tekintve, hogy elég kötött az az időkeret amiben edzeni tudok... (Család, két munkahely, na meg nehogy már azt az időt vegyem el magamtól-magamra, amiben az életemet rendezni tudom...kissé bonyolult... (Bár szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek "kissé bonyolultak" a dolgai... )   Ádám mindezek ellenére  nagyon rugalmas volt. 

Minden alkalommal egyeztettük az edzések időrendjét, kinek, mikor, mettől - meddig... Személyre szabottan kaptam tőle étrendet, amit három hét elteltével sikerült is elkezdenem. ("Kissé" nehezen szántam rá magam.)  Ezt követően Ádám munkájának, a folyamatos edzésnek, a betartott diétának(ami egyébként nem borzasztó, sőt változatos és bőséges) köszönhetően elkezdtek eltűnni a kilók.  Jobban éreztem magam a bőrömben, könnyebbnek tűnt minden. 5 hónap alatt sikerült gyakorlatilag "új életet kezdenem" és megszabadulnom 10 kg-tól.  Aktívabb vagyok és nem annyira fáradékony, mint előtte.    Rengeteget jelentett, hogy tudtam, a teremben vár valaki, akire számítok és számíthat rám. Szóval KÖSZÖNÖM ÁDÁM!  Próbáljátok ki, nincs mit veszíteni, csak nyerhettek !  Mindenkinek kitartást és új ruhatárat kívánok! Hajrá!

fogyás