Barion Pixel

Tömegnövelés

Sikersztori 10 - Juhász Máté - Test-Átalakulása

2023. 02. 21.

KINGA

Sziasztok!

Juhász Máté vagyok 18 éves. 13 évig judoztam és szép eredményeket sikerült elérnem ebben a sportágban, tagja voltam a korosztályos válogatottnak és idáig a barna övig jutottam el. Ezzel párhuzamos kezdtem el brazil jiu-jitsuzni és grapplingezni 2 éve. Grapplingből 2018-tól kezdem el versenyezni és eddíg az összes hazai versenyt sikerült megnyernem amin elindultam, így a magyar bajnokságot is, ezzel a válogatott tagja lettem és kvalifikáltam magam a 2018-as astanai világbajnokságra. 

Akkor találkoztam először Ádámmal, amikor lejött hozzánk egy edzésre. Nagyon szimpatikus volt és látszott rajta, hogy elégge átlagon felüli izomzattal rendelkezik. Sokat beszélgettünk edzés után ahol kiderült, hogy egy konditeremben edzünk és megbeszéltük, hogy legközelebb edzünk majd egyet együtt. Ádám nagyon segítőkész volt és, hát nem kell mondjam 100%-ig profi. 

Én ekkor 73 kg voltam viszont a világbajnokságon 77 kg ban kellett indulnom és már csak 3 hónapom volt hátra a versenyig, ezért megkértem Ádámot, hogy segítsen izomot felszedni a versenyig. Személyre szabott edzéstervet és étrendet készített nekem.

Először nem gondoltam volna én se, de mire eljött a verseny 77 kiló lettem és rengeteget erősödtem. A világbajnokságon 7. Helyet értem el, de jövőre mindenképpen fel szeretnék állni a dobogóra és ehhez folytatni fogom az Ádámmal megkezdett munkát. 

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy nyugodt szívvel forduljon  Ádámhoz, mert profi kezekbe kerül!

tömegnövelés