Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 100 - Fazakas Norbert - Test-Átalakulása

2022. 12. 09.

KINGA

Sziasztok , Fazakas Norbert vagyok, 26 éves és Erdélyben élek. 
21 éves koromig nem küzdöttem túlsúllyal, viszont már négy és fél éve személyszállítással foglalkozok (taxi). Mivel új voltam a szakmában, így rengeteget dolgoztam és dolgozok mai napig is, így teljesen kimaradt a fizikai munka/edzés az életemből. Reggeltől estig heti másfél, max két szabad nappal dolgozunk, így szépen lassan 80-85 kg -ról 105 kg lettem!

A túlsúly, mozgás hiány, illetve az egész napos ülő munka miatt nagyon fájt a derekam, így  2021 november elején döntöttem úgy, hogy ezen változtatni szeretnék!
A kezdetekben az internetről olvasgattam cikkeket, hogy mit és hogyan kellene étkezni fogyás céljából, emellett elkezdtem edzőterembe is járni heti 4 alkalommal.

November 2.-től Február elejéig sikerült lefogyni 105 kg- ról 97 kg- ra, viszont nem voltam elégedett az eredménnyel és időközben Ádámra is rátaláltam az Instagramon, így elhatároztam, hogy a segítségét kérem a fogyás felgyorsításában, fitnesz célom elérésében.

Kezdetekben egy 6-hetes edzésterv + étrend csomagot vásároltam, amit pontosan Február 13.-án kezdtem el, a 6-hét alatt pedig sikerült 97-ről 87kg-ra lemenni. Ezután folytattuk a közös munkát egy 12-hetes szálkásító program kombóval, amiben volt ugyancsak étrend + edzésterv és a program végére elértem a 77kg-t!

Azután belekezdtem egy Anyagcsere helyreállításba és az első 2 hetében még sikerült is fogynom, így elértem a 74kg-t. Jelenleg már ennek a programnak a végén vagyok és terveim között szerepel egy lightosabb tömegnövelés is, de ez még a jövő zenéje! Mindenesetre izgatottan várom a folytatást! :)

Köszönöm, hogy végigolvastad a történetemet, Ádámot csak ajánlani tudom! Sok sikert kívánok neked is a fitnesz céljaid elérésében!

Norbert átalakulásáról videó is készült, amit itt láthattok: https://youtube.com/shorts/tG2FQuCX_Kw

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés