Barion Pixel

Fogyás, Szálkásítás

Sikersztori 105 - Himler Árpád - Test-Átalakulása

2023. 02. 21.

KINGA

Sziasztok Árpádnak hívnak, 30 éves vagyok és tavaly Októberben kezdtem el dolgozni Ádám segítségével. Sokáig ehettem azt és annyit, amennyit akartam, viszont 2020 Novemberétől egészen tavaly Októberig 12 kg jött fel rám...

Eleinte még örültem annak a pár plusz kilónak, azonban ekkor már éreztem, hogy ha így megy tovább, annak nem lesz jó vége! Ekkor úgy döntöttem, hogy Ádám segítségét kérem, mivel őt már jó ideje követtem először Youtube-on, majd Instagramon is. Belekezdtünk egy szálkásító programba, ahol a kezdeti súlyom 78 kg volt és 6 hét alatt lement rólam 10 kiló. Nagyon elégedett voltam az eredménnyel, így utána reverse diétával folytattuk, jelenleg pedig már a cél, hogy izomtömeget építsek fel!

Nagy örömömre szolgál, hogy ilyen jól alakultak/alakulnak a dolgok. Amióta edzek, sokkal jobban érzem magam a bőrömben és azt javaslom mindenkinek, hogy ne várja meg amíg elhízik(főleg ne kórosan).

Keresse Ádámot bizalommal, ért a dolgához és amennyiben betartjátok, amit ír és mond, nagyon szép eredményt fogtok ti is elérni a segítségével!

fogyás
szálkásítás
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés