Barion Pixel

Tömegnövelés

Sikersztori 12 - Tóth Dávid - Test-Átalakulása

2023. 02. 21.

KINGA

Sziasztok!    Tóth Dávid vagyok, 27 éves.  Régebben már foglalkoztam testépítéssel, verseny szinten űztem, de sajnos a munkám végett abba kellett hagynom.    Próbáltam magam szinten tartani, de nem úgy sikerült, ahogy elterveztem.  Mindig is egy vékony alkatú srác voltam, de ahogy abbahagytam az edzést, rám is feljöttek a plusz kilók..

   3 hónappal ezelőtt elhatároztam, hogy ismét formába hozom magam. Ádámot egész véletlenül találtam meg youtube-on.  Felfigyeltem rá és elkezdtem nézegetni a videóit, amikben annyira sok hasznos tanácsot, tippet mondott el, hogy úgy határoztam, elkezdek megint edzeni, viszont mostmár segítséggel.   Mivel Én magam is Miskolci vagyok és hallottam, hogy Ádám is, így eldöntöttem, hogy felkeresem remélve, hogy tud majd engem edzeni. Szerencsére volt még szabad helye, így azóta Ő eddz engem. Nagyon keményen meghajt, de az eredmény magáért beszél, hiszen 72kg-ról sikerült 81kg-ra felmennem, feltömegelnem.

A tömegnövelő étrendem és az edzéstervem is Ő csinálja. Nem rég indultam egy Testépítő versenyen is, amiről videót itt láthattok: https://www.youtube.com/watch?v=mibAZgiG46U   Nagyon hálás vagyok neki, hogy minden edzés során önbizalmat ad és nagyon inspirál! Ádámot csak ajánlani tudom mindenkinek, aki kicsit is komolyan gondolja a Testépítést! Ha segítségre van szükségetek, keressétek! Nem fogtok benne csalódni!

tömegnövelés