Barion Pixel

Tömegnövelés

Sikersztori 23 - Mészáros Bence - Test-Átalakulása

2023. 02. 21.

KINGA

Sziasztok!

Mészáros Bence vagyok, 21 éves és Szlovákiában élek.

Körülbelül 4 éve döntöttem el magamban, hogy szeretnék izmosodni és egy masszívabb alkatot összehozni.
Mivel nagyon magas vagyok (194 cm) és voltam vagy 70 kg, ezért úgy gondoltam, ideje kezdeni valamit magammal, ideje testemet megváltoztatni.
Elkezdtem olvasgatni mit hogyan kéne csinálni és elkezdtem először csak a saját testsúlyommal edzeni. (Felülések és fekvőtámaszok napi szinten.)

Aztán egy idő után megállt a fejlődés és nem tudtam mit kellene változtatni, viszont annyira elszánt voltam, hogy megpróbáltam saját magamnak edzéstervet és étrendet készíteni.
Ez működött is egy darabig, kezdtem szépen formásodni és jöttek a kilók is lassan fokozatosan. Utána történt a baj..

Egyik edzés alatt  annyira megerőltettem a vállam, hogy lesérült és megkellett műteni.
Egy elég komoly műtét volt és ennek következtében lefogytam 10kg-t.. A műtétet követő hetekben azt gondoltam, ezt már nem bízhatom a véletlenre, egy profi segítséget fogom kérni!

Ekkor találkoztam először Ádám videóival a neten és azonnal felvettem vele a kapcsolatot.
Kezdetben egy 6 hetes tömegnövelő étrendet állított nekem össze edzésterv nélkül. Mivel edzeni még nem tudtam úgy gondoltam, hogy addig visszaszedek pár kilót. Ez így is lett, 4kg vissza is jött és a zsír minimális volt.


Aztán egy újabb 6 hetes étrend következett, viszont most ezt edzéstervvel együtt vettem.

Ádám úgy állította össze az edzéstervet, hogy ne legyen a vállamnak megterhelő, (Külön köszönet ezért)! így sikerült a felépülési idő alatt is erősödnöm.
Úgy gondolom nem ez a végállomás, csakis a kezdet! Nagyon szépen köszönöm Ádámnak a segítséget, tényleg ért ahhoz, amit csinál és bátran ajánlom nektek is! Mindent köszönök MESTER!

Sziasztok! :)


tömegnövelés