Barion Pixel

Fogyás, Szálkásítás

Sikersztori 25 - Varga Dávid - Test-Átalakulása

2023. 02. 21.

KINGA

Sziasztok!
Varga Dávid vagyok, 24 éves, Angliában élek.

8 évvel ezelőtt kezdtem a súlyzós edzést. Mivel elég vékony voltam (185cm magas és 65-69kg körül mozogtam), így megelégeltem mikor mindenki elmondta milyen vékony vagyok. Másfél évig csináltam, aztán egy táplálékkiegészítőket gyártó és forgalmazó cég hirdetett egy programot, ahol 1 hónapig segítenek a kívánt cél elérésében - legyen az fogyás vagy tömegnövelés. A program nagyon jól sikerült, szépen fejlődtem, de azután jött a bulizós korszakom, ami után évekig abbahagytam az edzést.. Így visszagondolva meg is bántam hogy abbahagytam. 

1 évvel ezelőtt kiköltöztem Angliába, ahol jó pár kg-ot magamra szedtem. Nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben, így megint elkezdtem edzeni. 

 Sokszor láttam Ádám videóit a neten és kértem tőle egy Skype-konzultációt. Itt született meg az a döntés, hogy (itt már 86kg voltam) elkezdek egy 6 hetes diétát és majd utána feltömegelek. Ádám írt nekem egy személyre szabott edzéstervet és étrendet. Eléggé furcsa volt, mert még soha sem diétáztam.. A 6 hét alatt sikerült 8kg-ot leadnom, aminek nagyon örülök!

Jelenleg 78kg vagyok és most kezdtem Ádámmal bele egy 12 hetes tömegnövelő programba, amit nagyon élvezek! (Sokkal könnyebb, mint a diéta!)

Szeretném megköszönni Ádámnak a sok segítséget, amit 0-24-ben nyújtott és azt, hogy visszaadta azt a motivációt, amit évekkel ezelőtt elvesztettem.

 Végezetül: Ádámot csak ajánlani tudom mindenkinek, aki az életmódján szeretne változtatni! Tegyetek egy próbát, nem fogtok benne csalódni!

 Sziasztok!:)

fogyás