Barion Pixel

Fogyás, Szálkásítás

Sikersztori 26 - Bélteki Dávid - Test-Átalakulása

2023. 02. 21.

KINGA

Sziasztok!

A nevem Bélteki Dávid. Pesten élő egyetemista/vállalkozó vagyok.

Kis koromban (kb 10 évesen) volt egy súlyos betegségem, ami miatt sokat feküdtem. Akkor híztam el először. Ez végig kísértet a gyerekkoromon. 

Kiprobáltam pár sportágat, de nem igazán jöttek be. Azután 13 évesen jártam először konditeremben. Gyorsan megkedveltem, de nem volt motivációm, így nem jártam sokáig és 16 éves koromig nem is tudtam lefogyni.
Akkor előszőr 90 kilóról 80-ra fogytam egy nyár alatt, de amint elkezdődött az iskola, azonnal visszahíztam. 
Sajnos középiskola végére már 100kg felett voltam, ami eléggé frusztrált.

Most 21 éves vagyok, Áprilisban kezdtem kondiba járni újra, baráti noszogatásra. Nagyon bele lendültem, elkezdtem tanulni az étkezéről/gyakorlatokról főleg youtube videókból. Szerettem volna, hogy a diétám és edzésem hatékonyabb legyen és azt, hogy látványosabb legyen a változás. Egyáltalán nem voltam megelégedve a külsőmmel.. ekkor már egy ideje néztem Ádámot, a videóiból rengeteget tanultam és úgy éreztem, ideje profira bízni a munkát!


Életem egyik legjobb befektetése volt. Augusztusban 95 kilósan vettem egy 12 hetes szálkásító étkezési tervet és 3 hónap alatt 79 kilóra fogytam, ami -16kg. Hatalmas önbizalom bomba volt, sokkal jobb lett a közérzetem, erőm és állóképességem is. Jelenleg tömegnövelésbe kezdtünk Ádámmal, amit nagyon élvezek.

Mindenkinek csak ajánlani tudom Ádámot! Tudja mit csinál és ha hallgattok rá, akkor nem fogtok csalódni és a változás rövid időn belül is szemmel látható/érezhető lesz! 
A sikerhez kitartás kell. Célt kell állítani és küzdeni érte! Ez a titok! 

fogyás