Barion Pixel

Izomépítés, Tömegnövelés

Sikersztori 30 - Kardos Richárd - Test-Átalakulása

2023. 01. 03.

KINGA

Sziasztok!

Kardos Richárd vagyok és Szlovákiából származom.

Körülbelül 2 éve járok edzőterembe rendszeresen. Eleinte célom az volt, hogy megpróbáljak minél több izmot felszedni tisztán, zsírmentesen. 

1 évvel ezelőtt megpróbáltam magam is összeállítani egy edzéstervet, illetve neten találtam egy random étrendet, amit követtem - de mivel változást nem tapasztaltam tőlük, úgy gondoltam, hogy ideje profihoz fordulnom segítségért. Ekkor döntöttem úgy, hogy Ádám segítségét kérem, hiszen nagyon szerettem volna haladni és fejlődni ebben a sportban. Ádám már rengeteg versenyen indult, sokkal tapasztaltabb, így gondoltam a segítségével új szintet érhetek el, új szintre emelhetem fizikumomat. 

Ez így is lett, vettem tőle egy 12-hetes Tömegnövelő Programot, ami tartalmazott edzéstervet és Étrendet is. 

A programot 67kg-san kezdtem és a program végére 78kg voltam mérlegelésnél, ami számomra hihetetlen eredmény!

Rengeteget fejlődtem mind erőben is és kinézetben, de legfontosabb talán az, hogy ezalatt a 12-hét alatt nagyon sokat tanultam testemtől. Megtanultam milyen edzésmódszer válik be nekem személy szerint, illetve a táplálkozásról, makrotápanyagokról is sokat tanultam, tapasztaltam.

Szerintem Ádám egy nagyon jó edző, egy szakértő, aki tényleg érti a dolgát! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne átalakulni! Forduljatok hozzá!   


izomépítés
tömegnövelés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés