Barion Pixel

Izomépítés, Tömegnövelés

Sikersztori 34 - Gerlits Balázs - Test-Átalakulása

2023. 01. 03.

KINGA

Sziasztok!

Gerlits Balázs vagyok, 19 éves és Budapesten élek.

Úgy 4-5 éve lehet, amikor elhatároztam, hogy erősödni és izmosodni szeretnék. Mindig is zavart, hogy vékony alkatú srác vagyok, emiatt változtatni szerettem volna. Általában mindig 60-62kg körül mozogtam, de volt egy időszak amikor nagyon komolyan vettem az edzést, viszont a kaját nem, ez durván 7 hónapig tartott.. ekkor sikerült felmennem 66kg-ra, de utána sajnos visszaestem.

Kissé demotiválttá váltam és kihagytam pár hónapot.. Aztán elkezdtem edzéssel és étkezéssel kapcsolatos videókat nézni youtube-on, itt találtam meg Ádámot is.
Szimpatikusnak tűnt, így megkértem, hogy segítsen nekem. Egy 12-hetes étrendet kértem tőle, ami alatt 5kg- jött fel rám, mivel nehezen hízó típus vagyok, nekem ez is nagy eredménynek számít!

Az Ádám által összerakott étrend nagyon helyén volt, éreztem, hogy a testemre lett szabva. Az étrend megadta a kezdő löketet, motivációt, hogy tovább csináljam, és ezt nagyon köszönöm! Feljöhetett volna több is, de én erre is büszke vagyok és nem adom fel a célig, ami 75kg!

Ezalatt a 3 hónap alatt nagyon sokat javult a fizikai erőnlétem is, húzódzkodni már simán tudok saját testsúllyal. (Az elején 1 sem ment..)
Fekvenyomásom is 50kg-ról felment 70-75kg-ra. Guggolást és felhúzást csak párszor csináltam, szóval erről nem tudok mit írni, de most tervezek pár dolgot változtatni az edzéseimben. Szerintem ebből is jól látszik, hogy egy rád szabott étrenddel + edzéstervvel szép eredményt lehet elérni!

Végezetül köszönöm szépen Ádámnak az eddigi segítséget, nagyon sokat tanultam a program ideje alatt! Egyik legjobb döntés volt Ádámot felkeresni, nektek is csak ajánlani tudom, nem fogtok benne csalódni!

Köszönöm szépen mindenkitől, aki végigolvasta a történetemet!
Kitartást nektek, sziasztok.


átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés
izomépítés
tömegnövelés