Barion Pixel

Izomépítés, Tömegnövelés

Sikersztori 36 - Bátyai Ádám - Test-Átalakulása

2023. 01. 03.

KINGA

Sziasztok! Bátyai Ádám vagyok.

Az én történetem 16 éves koromban kezdődött, amikor is egy tölcsér mellkas műtéten kellett átesnem, ugyanis a gyors növés, növekedés hatására sajnos befelé fejlődött a mellkasom.. A műtét után nem sokkal később elhatároztam, hogy elkezdek edzeni, hogy megerősítsem a mellkasom, hogy "megszépítsem". 

Nagyon szerettem volna Én is egy erős, esztétikus testet felépíteni, viszont rengeteg próbálkozás után rákellett jönnöm, hogy egyedül nem megy. Valahogy egyedül nem sikerült látványos fejlődést elérnem, hiába ettem többet és edzettem többet.. A kezdetekben street workout-ot csináltam, aminél a bal vállam le is sérült.. Ekkor döntöttem úgy, hogy egy profihoz fordulok segítségért, és így találtam rá Tari Ádámra.

Ádám videói nagyon motiválóak, tartalmasak, szórakoztatóak, sokat tanultam belőlük! Felvettem a kapcsolatot vele, majd végül egy tömegnövelő program mellett döntöttem, aminek meg is lett az eredménye, ugyanis 24 hét leforgása alatt 75kg-ról sikerült felmennem 90kg-ra! Elsőnek egy 18-hetes edzéstervet + étrendet vettem, majd ráhúztam még 6 hetet.

Rengeteget fejlődtem a program alatt, nagyobb súlyok megmozgatására voltam képes, sokkal erősebb lettem és az állóképességem is javult! 

Nagyon sikeresnek éreztem ezt a 4 hónapos vastagítást, így utána úgy döntöttem, hogy egy szálkásító programban is részt veszek, hogy lepucoljam a felesleget nyárra. Jelenleg is ezt a programot csinálom és nagyon élvezem!

Mindenkinek csak ajánlani tudom Ádámot! Próbáljátok ki, nem fogtok benne csalódni!

Köszönöm, hogy elolvastátok a történetemet, Sziasztok! :)
izomépítés
tömegnövelés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés