Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 38 - Máthé Roland - Test-Átalakulása

2023. 01. 03.

KINGA

Sziasztok, Máthé Roland vagyok, 24 éves.


Svájcban, Zürich mellett élek egy kis faluban, 4 éve költöztem ki Erdélyből.

Már több alkalommal is nekikezdtem az edzésnek az évek folyamán, de valahogy sosem volt elég kitartásom 2 hónapnál tovább csinálni, és amikor éppen csináltam, akkor is csak eszetlenül.. 2018-ban az egészségtelen gyors kajáknak köszönhetően felhíztam 84kg-ra, ami elég könnyen ment, hiszen édesszájú vagyok, így például egy film megnézése alatt simán lement 1kg csoki + 1,5L cukros üdítő.

2019 Áprilisában döntöttem úgy, hogy ennek az életmódnak véget vetek és új életet kezdek, még ha bele döglök is!
Akkortájt találtam Ádámra Youtubeon, és azóta folyamatosan nézem a videóit. A videói alapján kezdtem el táplálkozni is, és sikerült 70kg-ra lefogynom pár hónap leforgása alatt. Heti 4-5 edzésem volt, viszont a gyakorlatok helyes kivitelezésének hiányában júniusra lesérültem, 2 hónapig elviselhetetlenül fájt a hátam.. Kaptam egy jó kis gerincsérvet, de szerencsére nem volt súlyos, így nem kellett műteni.

A felépülésem után nem sokkal elhatároztam, hogy újból belevágok az edzésbe, de most Ádám segítségével! Kezdésnek egy 6-hetes étkezési + edzéstervet vásároltam tőle, és a 6-hét alatt sikerült 70kg-ról 61,3kg-ra fogynom - ami számomra elképesztő változás volt!

Hogy mi motivált? Az, hogy bizonyítani akartam önmagamnak, hogy képes vagyok rá, megtudom csinálni. Mára már az edzések és a táplálkozás, amit Ádám étrendje alatt tanultam - az életem részévé váltak, nagyon élvezem ezt az életstílust.
A szálkásító program végéhez érve úgy döntöttem, hogy továbbra is együtt dolgozok Ádámmal, és egy 18-hetes Tömegnövelő Programba kezdtem, aminek szintén izgatottam várom a végét!

Ádámot csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek elege van a lusta, puhány mindennapokból és aki készen áll változtatni az életén! Higyjetek magatokban és pár hónap kemény, kitartó munkával látni fogjátok, hogy a befektetett idő + energia nem volt hiábavaló!

Köszönöm ha végigolvastad a sikersztorimat, remélem pár hét múlva én is olvashatom a tiedet! :) 
fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés