Barion Pixel

Izomépítés, Tömegnövelés

Sikersztori 39 - Lévay Barbara - Test-Átalakulása

2023. 01. 03.

KINGA

Sziasztok! Barbi vagyok, 25 éves.

Már korábban is jártam edzőteremben, viszont egyedül nem értem el nagyobb, szembetűnőbb változást. Étrend nélkül edzettem, így nem is formásodtam úgy, ahogy szerettem volna.. A párom által találtam meg Ádámot, mivel neki is  írt már edzéstervet és étrendet is és láttam, hogy szépen alakul, sokat fejlődik.

A kezdetekben egy 12-hetes szálkásító programban vettem részt, amit sikerrel zártam, leadtam pár kilót és az erőszintem is sokat javult. Utána nem sokkal később úgy döntöttem, hogy belekezdek egy light-os tömegnövelésbe is, ami egy nehéz döntés volt számomra, ugyanis kissé féltem tőle, hogy visszahízok. 

Mielőtt belekezdtünk Ádámmal a programba - írtam neki, hogy édesszájú vagyok, és azt, hogy minimális kalóriatöbbletben legyek, hogy száraz izom jöjjön fel, minimális testzsírral. Az aggodalmaim ellenére a tömegnövelés nagyon pozitívan sikerült, sokat javult az állóképességem és az erőszintem is, így a súlyzós edzés sokkal jobban megy, mint eddig! 62,5kg-val kezdtem ezt a programot és kerek 65kg-val zártam.

Én nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, sokkal formásabbak a combjaim és a fenekem is!

A későbbiekben is szeretném Ádám programjait folytatni, hogy további sikereket érhessek el.

Ádámot csak ajánlani tudom azoknak, akik szeretnék a fitnessz céljaikat megvalósítani! Ne feledjétek, minden lehetséges, csak tenni kell érte! Ne félj soha segítséget kérni!

izomépítés
tömegnövelés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés