Barion Pixel

Izomépítés, Tömegnövelés

Sikersztori 41 - Simon Tamás - Test-Átalakulása

2023. 01. 03.

KINGA

Sziasztok, Simon Tamás vagyok, 25 éves informatikus.

Egész kicsi korom óta közel állt hozzám a sport és a testmozgás. Sokféle sportot kipróbáltam, de aztán gimnazista éveim kezdetén végül a konditeremben véltem megtalálni önmagamat.

Sajnos azonban a jó öreg „elkezdem – csinálom – abbamarad – újrakezdem” körforgás miatt komolyabb eredmény a fizikumomon sosem látszott, mert ha éppen edzettem is, akkor a kaja nem volt rendben, ha meg nem edzettem, akkor a testem nagyon hamar „elfelejtette” amit felépítettem.

Az első keményebb mélypont akkor jött az életemben, amikor befejeztem az egyetemi tanulmányaimat és a sok vizsga meg szakdolgozat leadással járó stressz miatt lefogytam 66 kg-ra. Ekkor kerestem fel Ádámot, akinek a munkásságát akkor már jó ideje figyelemmel kísértem a YouTube jóvoltából. Ellátogattam a weboldalára, ahol meggyőző sikersztorikat találtam és (szerintem) nem mellékesen megfizethető árú programokat. Próbaképpen rendeltem tőle egy hat hetes tömegnövelő étkezési tervet. A kezdeti súlyom amúgy 68kg volt.

A változatos és egészséges ételektől több lett az energiám és az életkedvem, lassanként felkúszott rám egy-két kiló is, ezért a hat hét végén egy újabb hat hetes programot rendeltem (ez már a koronavírus időszakban volt, amikor bezártak a konditermek) ekkor már otthoni edzéstervvel is kiegészítve. Ez egy sokkal nehezebb időszak volt, meg kellett tanulnom „beérni” azokkal az eszközökkel és technikákkal, amik otthon kondigépek nélkül is rendelkezésre állnak.

Ami számomra nehézkes volt az étrend betartása során, az ételek elkészítése volt. Egyszerű ételek voltak ugyan, de annyi féle hús és annyi féle köret, hogy rengeteg időt kellett a konyhában tölteni, és sokszor csak nagyon nehezen tudtam beütemezni a napi rutinba a főzést (meg abevásárlást ugye).

Ennek köszönhetően azonban megtanultam kicsit jobban beosztani az időmet, továbbá rájöttem, hogy ez a sport tényleg nem csak annyi energiabefektetésből áll, hogy elvégzed az edzést.

Végül a 2x 6 hét Ádám – féle étkezésnek köszönhetően 68kg-ról 74 kilóra sikerült felmennem, miközben a testzsírszázalékom nem változott! Amit elértünk a közös munka során, az számomra messze nem a célegyenes, de úgy gondolom, hogy egy vállalható kezdet.

Mindenképpen folytatni szeretném Ádámmal a közös munkát. Amiért én mindenkinek bátran merem ajánlani Ádámot, az az, hogy nagyon lelkiismeretesen végzi a munkáját, folyamatosan végigkísér az utadon és segít, ha elbizonytalanodsz, elakadsz, mind edzés, mind táplálkozás terén.

Köszönöm, ha elolvastad a sztorimat. Ha éppen te is változtatsz / vagy változtatni készülsz az életeden, sok sikert és kitartást kívánok hozzá!
izomépítés
tömegnövelés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés