Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 42 - Szántó Szabolcs - Test-Átalakulása

2023. 01. 03.

KINGA

Sziasztok!

Az én nevem Szántó Szabolcs, 14 éves vagyok, 8. osztályos tanuló. 

Nagyjábol 10 éves koromtól vagyok kövér. Eleinte nem zavart, de egy idő után már igen, főleg focizás közben, ugyanis elég hamar elfáradtam. Az igazság az, hogy annak ellenére, hogy frusztrált a súlyom, ugyanúgy ittam a cukros üdítőket és ettem az egészségtelen ételeket... Ekkor már nagyon régóta követtem Ádám munkásságát, néztem a videóit, de valahogy sosem fordult meg a fejembe az, hogy segítséget kérjek tőle és belekezdjek a diétába.. Szóval így ment ez - egészen 2019 karácsonyáig, amikoris az ünnepek alatt felszedtem még plusz 5 kg-t... Ekkor telt be a pohár! Amikor ráálltam a mérlegre 85,5kg-t mutatott.

Ekkor határoztam el magam, hogy Ádám segítségével lefogyok! A szüleim is támogattak és felvettük a Ádámmal a kapcsolatot, a konzultáció után pedig egy 12 hetes szálkásító programot vásároltam.

Kezdetben az étrend szokatlan volt, ugyanis nem az efféle táplálkozáshoz voltam szokva. Ennek ellenére maximálisan betartottam az Ádám által előírtakat és meg is lett az eredménye, ugyanis a 12 hét alatt 12,5g-tól szabadultam meg, így kerek 73kg-n zártam a programot!

Az edzés nem esett nehezemre, szeretek edzeni járni, illetve az edzésprogram mellet sokat mozogtam - fociztam, sétáltam, dolgoztam stb. Az eredménnyel maximálisan megvagyok elégedve, akárcsak Ádámmal! Ádámot csak ajánlani tudom mindenkinek, aki súlyfölösleggel küzd! 

Köszönöm a segítséget Ádám, készen állok egy következő programra! :)

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés