Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 43 - Szokolai Diána - Test-Átalakulása

2023. 01. 03.

KINGA

Sziasztok! 

Szokolai Diána vagyok, 22 éves, 165cm. Körülbelül 4 éve edzek, ebből az elmúlt 1 évben érzem azt, hogy ez a sport több, mint hobbi! Fizikai munkát végzek heti 6 napban, amihez elengedhetetlen a jó fizikum.

Célom az volt, hogy leszálkásítsam a fizikumom - elsőnek magamnak próbáltam összehozni az edzéstervet / étrendet, de sajna nem azt láttam a tükörbe, amit szerettem volna...

Ismerősöm ajánlásával felkerestem Ádámot, ami nagyon jó döntés volt. Átbeszéltük a célomat és a programot célomhoz, edzettségi szintemhez igazította. Elsőnek egy 6-hetes középhaladó szálkásító programot vásároltam tőle, edzésterv + étrendet egyben. 
Az étrend teljes mértékben tartható volt, az edzéstervnek is megvolt a hatása - újból fejlődésnek indultam, erősödtem, formásodtam!A kezdeti súlyom 55kg volt, a célom 50kg-volt, amit sikerült is elérni a 6 hetes program végére!
Jelenleg enyhe tömegnövelébe kezdtünk Ádámmal, viszont most egy 12-hetes programot vettem. Kíváncsi leszek a végeredményre!

Az eredménnyel nagyon megvagyok elégedve, Ádámot csak ajánlani tudom mindenkinek! Ért hozzá, nem fogtok benne csalódni! :)


fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés