Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 45 - Nagy-Tóth Tamás - Test-Átalakulása

2023. 01. 03.

KINGA

Sziasztok!

Nagy-Tóth Tamás vagyok, 26 éves.

Kiskoromban, mint sokan mások, én is súlyproblémákkal küszködtem, ami megnehezitette a mindennapjaimat.

Tinédzser koromban kezdtem el konditerembe járni, viszont sokáig semmi eredménye nem volt, mivel a megfelelő táplálkozást figyelmen kívül hagytam. Így a folyamatos újrakezdők világában éltem kb. nulla eredménnyel...

Két éve volt egy komolyabb elhatározásom, hogy leadok a fölösleges zsirból „saját készitésű” diétát alkalmaztam, ami annyiból állt, hogy csirkét és salátát ettem, ennek eredményeképpen két hónap alatt megint sikerült teljesen kiégnem és motivációt vesztenem.

Ekkor bukkantam rá Ádám videóira, ahol rengeteg hasznos tanácsot kaptam, olykor humorral is fűszerezve. Tavaly novemberben megint csak volt egy hosszabb kihagyásom a szemműtétem miatt, majd márciusban vettem rá magam, hogy most már logikusan és RENDSZERBEN gondolkodjak erről az egészről.

Be kellett látnom, hogy a pihenésnek, étkezésnek és az edzésnek is rendben kell lennie, hogy megfelelő eredményeket tudjunk elérni... Ekkor vettem fel Ádámmal a kapcsolatot és vásároltam egy 12 hetes szálkásitó programot - edzésterv + étrendet egyben.

Pont a legnehezebb időszakban kezdtem neki, mivel a járvány miatt a környékemen az edzőtermek vagy bezártak, vagy pedig részleges nyitvatartással üzemeltek. Megoldást kerestem, nem kifogást és egy ismerősünk pincéjében kezdtem el edzeni, amihez tökéletes volt Ádám otthoni edzésterve is.


4 hét után kezdtek el komolyabb változások látszani rajtam, ami hihetetlen volt számomra és rádöbbentett arra, hogy kiemelt figyelmet kell szentelni a táplálkozásra a mindennapokban! Ez mostmár az életem részéve vált. A 12 hét alatt voltak fogcsikorgató pillanatok, de minden perce megérte, mert amit kitűztem magam elé célt, az megvalósult! 70kg-ról indultam és sikeresen lefogytam 65kg-ra, amivel nagyon elégedett vagyok!

Továbbra is együtt dolgozok Ádámmal, most épp egy szintentartó/súlytartó programnak kezdtem neki és szeptemberben pedig tervben van egy komolyabb tömegnövelő időszak.

Ádámot csak ajánlani tudom, mindig segitőkész, pontos, tömör, érthető válaszokat kaptam. Nem volt fölösleges mellébeszélés, csak konkrétumok a gördülékeny és eredményes munka érdekében.

Köszönöm, hogy végigolvastad a történetem!

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés