Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 46 - Zsarnóczay Ádám - Test-Átalakulása

2023. 01. 03.

KINGA

Sziasztok!

Zsarnóczay Ádám vagyok, 25 éves.

Sokféle sportot kipróbáltam eddig életem során, sosem voltam egy vékony alkat, mindig is volt rajtam felesleg és legjobban akkor kezdett zavarni, amikor a súlyom már 84kg volt..

Ahogy idősödtem, egyre jobban érdekelt a külsőm és sajnos az is, hogy mások mit gondolnak róla. Ennek ellenére a szabadidőmet bulizással töltöttem és a rendszertelen evéssel.. - ez vezetett a súlyom hirtelen növekedéséhez.

Szerettem volna jól érezni magam bőrömben és büszke lenni fizikumomra, így elhatároztam, hogy ezen változtatok.

Ádámra a Youtube-on találtam rá, elkezdtem nézni a videóit, amik nagyon inspiráltak - így elhatároztam, hogy belekezdek vele egy közös munkába.

Egy 6-hetes szálkásító programmal kezdtünk, ami tartalmazott edzéstervet és étrendet is egyaránt.

A program alatt -9kg-tól sikerült megszabadulnom, amire nagyon büszke vagyok! Sokkal jobban érzem magam, illetve sokkal fittebbnek és erősebbnek is! Sosem hittem volna, hogy röpke 6-hét alatt ilyen átalakulást lehet elérni, majdnem 10kg fogyás.. ELKÉPESZTŐ!

A program megszerettette velem az edzőterembe járást, edzést, egészséges táplálkozást! Régebben is jártam terembe,  azonban akkor nem volt előttem semmilyen cél, sem ilyen szintű szakmai segítség.

Nagyon elégedett vagyok az eddigi eredménnyel! Ádámnak szeretném mégegyszer megköszönni a segítséget, tényleg csak ajánlani tudom! A jövőben is együtt folytatjuk a munkát, újabb célok elérése érdekében.

Mindenkinek azt tanácsolom, hogy tegyen egy próbát. Nem fogtok benne csalódni! :)

Köszönöm szépen mindenkinek, aki történetem végigolvasta!

Mindenkinek sok sikert kívánok, sziasztok!


fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés