Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 47 - Szent-Andrássy Réka - Test Átalakulása

2023. 01. 03.

KINGA

Sziasztok!

Szent-Andrássy Réka vagyok, IFBB bikini modell, versenyző.

Kiskorom óta az életem része a sport, 20 évig táncoltam, illetve 5 évet aerobikoztam versenyszerűen.

Az edzőtermi edzésbe csak 4 éve vágta bele, és „szerelem volt első látásra”.

Sokan mondogatták, hogy jó adottságaim vannak a versenyzéshez és mivel szeretem a kihívásokat, ezért úgy döntöttem belevágok!

2016-ban indultam el életem első versenyén, ahol utolsó előtti lettem, de ez nem tántorított el attól, hogy folytassam, mert tudtam, hogy több van bennem és hogy bőven van hova fejlődnöm.

Az évek során több olyan diétát is kipróbáltam, ami ugyan segített a fogyásban, viszont az egészségem rovására ment.. étel intolerancia, hormonális problémák stb.

Tisztában vagyok vele, hogy egy versenyfelkészülés utolsó 1-2 hete nem a legjobb a szervezetnek, de úgy gondolom, hogy egy normális étrenddel, maradandó károsodások nélkül végig lehet vinni!

Ádámot régóta követem, szeretem evés közben nézni a videóit. :D
Mikor elhatároztam, hogy ismét felkészülök egy versenyre, akkor tudtam, hogy a jobb eredmény érdekében muszáj lesz segítséget kérnem, főleg így 30 fölött. :D

Egyik nap a Facebook-ot nézegettem, amikor feldobott egy hirdetést, hogy akciósan lehet személyre szabott étrendet vásárolni. Én nem hiszek a véletlenekben, így hát írtam is Ádámnak. Megkértem, hogy készítsen fel egy versenyre, így az első lépés egy komplett szálkásító program volt.

A programmal kapcsolatban az tetszett a legjobban, hogy maximálisan rám volt szabva. Nem kellett olyan ételeket megennem, amitől például rosszul vagyok, vagy ami nem esik jól..

Folyamatos volt a kontakt, hetente keresett Ádám, érdeklődött hogy haladok, és közösen alakítottunk az étrenden is, ha szükség volt rá. A Szálkásítást, versenyfelkészülést 65kg-ról kezdtem, és a végére a versenysúlyom 54kg lett, ami azt jelenti, hogy -11kg-t sikerült leadnom!!

Külön hálás vagyok, hogy Ádám mindig türelemmel és kedvesen válaszolt a kérdéseimre, pedig mint tudjuk, ilyenkor egy versenyző nincs éppen a legjobb passzban...

Az eddigi legjobb szezonomat zártam egy első (Bikini Kategóriában) és egy negyedik hellyel lettem gazdagabb az IFBB versenyen, és ezt többek között Ádámnak köszönhetem! :)


Az eredménnyel maximálisan megvagyok elégedve, Ádámot csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne átalakulni, szálkásodni, izmot építeni, formásodni vagy éppen versenyre felkészülni! Tegyetek egy próbát, nem fogtok csalódni!

Köszönöm szépen a figyelmet!

Sok sikert kívánok nektek, sziasztok!

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés