Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 48 - Vida Gergő - Test-Átalakulása

2023. 01. 03.

KINGA

Sziasztok! Vida Gergő vagyok, 22 éves egyetemista.
A sport mindig is az életem része volt, a kilókkal úgy ahogy soha nem volt gondom, de az utóbbi pár évben lustaság miatt több hónapot is kihagytam az edzésből, majd megint elkezdtem, megint abba hagytam és így tovább, ami azt eredményezte, hogy 105 kg-ra híztam..

2019 szeptemberében, sokadjára kezdtem újra az edzést, akkor tartottam magam egy diétához, amivel sikerült karácsonyig 89 kg-ra lemennem. Az edzést ekkor nem hagytam abba, de a diétát pihentetni akartam egy ideig..
Tudjátok: karácsony, ünnepek, jó kaják stb - egész egyszerűen nem akartam a karácsonyt is végig diétázni..Így is ment ez a "pihenő" egészen nyárig.


Nyár elején jött el a pillanat, hogy újra belekezdjek, de az étrendemet már érdemben nem tudtam össze rakni, ezért kértem Ádám segítségét, akit a Youtube-ról ismertem meg. Nagyon szimpatikusnak és hozzáértőnek tűnt, ezért gondoltam miért ne vágnék bele!?

Egy 6 hetes haladó szálkásitó programot vásároltam tőle, amivel sikerült 11.5 kg-ot fogynom, ami számomra HIHETETLEN EREDMÉNY!!! Eddig az általam összerakott étrend működött, de csak egy ideig, utána voltak stagnálások, elakadások, nagyon lassú volt a változás.. a rám szabott programmal viszont gyorsabb, eredményesebb volt a fogyás, zsírvesztés!

Az eredménnyel teljes mértékben elégedett vagyok! Ádámot csak ajánlani tudom mindenkinek! Változatos étrendje segít átvészelni ezt a "diétás" időszakot, és éhezésről szó sincs! Nem kell koplalnod, hogy lefogyj, átalakulj!
Tegyetek egy próbát, érti a dolgát! 

Köszönöm, hogy végig olvastátok!
Sok sikert nektek, sziasztok!

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés