Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 51 – Faragó Tamás – Test-Átalakulása

2022. 12. 31.

KINGA

Sziasztok! Faragó Tamás vagyok, 31 éves, 170 cm magas, Budapestről.
Egész életemben súlyfelesleggel küzdök. Enni nagyon is szerettem és szeretek, a mozgás pedig nem igazán volt az életem része. Pár sikertelen diéta majd egy decemberi orvosi vizsgálat után (ahol magas koleszterint,- vérnyomást mértek) határoztam el hogy változtatok és be kellett látnom hogy egyedül nem fog menni a fogyás.

Elkezdtem segítség után kutatni, majd március elején megtaláltam Ádámot. Megnéztem pár videóját és valamiért egybõl az az érzésem lett hogy Ő lehet az aki segíteni tud. Felvettük a kapcsolatot és írt nekem egy 18 hetes szálkásító programot. Nagyon nehéz volt elkezdeni. Két hétig meg sem mozdult szinte a mérleg, aztán egyszer csak beindult. Jól összeállított étrend volt, soha nem voltam éhes. Az edzõteremhez pedig hozzá kellett szoknom, nem jártam előtte oda. 113 kg-ról indultunk március elején, a program végére 89 kg-t mértem. Még van miből fogyni úgyhogy folytatom a diétát Ádám segítségével!

Fiúk, lányok!

Ajánlom Ádámot mindenkinek! Szakértelmével biztos hogy fogtok találni valami megoldást ha változtatni szeretnétek. Nehéz lesz, elkezdeni meg fõleg, de megéri! Most már én is látom!

Köszönök mindent Ádám, folytatjuk tovább!!

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés