Barion Pixel

Izomépítés, Tömegnövelés

Sikersztori 52 – Weisz Gellért – Test-Átalakulása

2022. 12. 31.

KINGA

Sziasztok, Weisz Gellért vagyok, 15 éves. 6-7 éve sportolok, de csak szeptemberben kezdtem el konditerembe járni. Mivel elég vékonyka srác vagyok, így célom mindig is a vastagítás, tömegnövelés volt. Mivel nem értettem a tömegnöveléshez, nem tudtam milyen étrend és edzésterv kell hozzá, kénytelen voltam segítségért fordulni.

Ádámra a Youtubeon bukkantam egészen a csatorna kezdetekor, azóta követem munkásságát! Mivel láttam, hogy nagyon ért hozzá, úgy döntöttem hozzá furdulok segítségért. Emailben átbeszéltük a céljaimat, majd egy edzettségi szintemhez és célomhoz megfelelő programot ajánlott. Így vettem tőle egy 18-hetes tömegnövelő programot, edzéstervet + étrendek egyben.

A program elején 60kg voltam, a végére pedig 68,5kg-ot mutatott a mérleg. Rengeteget fejlődtem mind erőben és mind kinézetben is, illetve rengeteg dolgot megtudtam az étkezésről, makrotápanyagokról is!

Szerintem Ádám egy nagyon jó edző, ért ahhoz, amit csinál! Bármi is legyen a célod, szálkásítás vagy tömegnövelés - Ádámot csakis ajánlani tudom!

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a levelet! Sok sikert kívánok neked a fitnessz céljaid elérésében, Ádám segíteni fog, és együtt eléritek azt! :)

Sziasztok!

izomépítés
tömegnövelés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés