Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 53 – Verzár Bence – Test-Átalakulása

2022. 12. 31.

KINGA

Sziasztok, Verzár Bence vagyok 18 éves, jelenleg középiskolás tanuló. Egész gyerekkoromban túlsúlyos voltam, mindig én voltam a lekövérebb srác az osztályban. Akár mikor megláttam valami finomságot megettem, még akkor is ha nem voltam éhes.

Ez az időszak egyészen 8.-os koromig tartott, amikor ugyanis elhatároztam, hogy életmódot válltok, tetszeni szeretnék magamnak. 1-2 év alatt sikerült is jó pár kilót leadnom magamról. Az is segített a fogyásban, hogy akkor kezdtem el megnyúlni, megnőni. Ennek következtében vékonyabbnak tűntem, de beleestem a „skinny-fat” kategóriába, ami nagyon elkeserített, szinte sohasem mertem levenni a pólómat, nem éreztem magam jól a bőrömben. 10. osztályos lehettem amikor először lementem a terembe edzeni, de őszintén fogalmam sem volt, hogy mit hogyan kellene csinálni, a táplálkozáshoz is csak annyira értettem, hogy a cukros ételek egészségtelenek.  

Fél-egy évet edzettem ilyen formában. A változás nagyon kicsi volt, alig fejlődtem ez idő alatt. Idén februárban már-már úgy voltam vele, hogy feladom, sohasem lesz kockahasam, sohasem leszek izmos. Ekkor jutott eszembe, hogy Ádámnak van online-coaching programja, hisz régebb óta néztem a videóit. Egy 6 hetes szálkásító programmal kezdtük Ádámmal, a súlyom 72kg volt akkor.

El sem akartam hinni, hogy ilyen kevés idő alatt sikerül az, ami éveken át nem ment, Ádám profizmusa, étkezési-és edzéstervének köszönhetően a súlyom a program végére 65.8kg lett. Ez -6,2kg 6-hét alatt, ami számomra hatalmas siker!

Célom a továbbiakban az, hogy izomtömeget építsek, így egy 12-hetes tömegnövelő programmal fogom folytatni Ádámmal a közös munkát! 

Köszönöm szépen, ha elolvastad az én történetemet! Ha pedig te is hasonló problémába ütköztél, mint én anno, akkor hezitálás nélkül kérd Ádám segítségét, érti a dolgát, egy igazi profi! Nem fogtok benne csalódni!
Sok sikert nektek! 
Sziasztok!

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés