Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 54 – Orbán Krisztián – Test-Átalakulása

2022. 12. 31.

KINGA

Sziasztok! Krisztián vagyok, 28 éves.  Sosem foglalkoztam komolyabban a testépítéssel..16-18 éves koromban , ahol éltem, ott volt egy kis konditerem, ahova jártam egy kevés ideig, de költözés miatt hamar abba is maradt az edzés.


Akkor sem gondoltam komolyan, csak mozgásként tekintettem rá, mivel akkor nagyon vékonyka voltam.  Miután beköltöztem a városba és dolgozni kezdtem, a mozgás egyáltalán nem szerepelt a napi életvitelemben, így kb 9 évig semmilyen sport nem volt a napi rutinjaim között. Enni viszont nagyon szerettem/szeretek, így az évek alatt felszedtem egy pár kilót, ami 2020-ban egészen 99 kg-ig felszökött. 


Próbálkoztam sokféle diétával, amit a neten találtam, de egyik sem volt megfelelő, mivel az nem a testemre volt szabva, nem beszélve arról, hogy ahány oldal, annyiféle diéta van és így nehéz volt eldönteni, hogy most melyik a számomra ideális. Kitartó sem voltam, mivel nem láttam semmi eredményét, ezért abba is hagytam hamar.


Ez idő alatt sem volt szinte semmi plusz mozgásom - maximum itthon felülés, fekvőtámasz és társai, de ezzel sem lettem előrébb.. Ekkor már nagyon zavart, hogy sok a felesleg rajtam, ami leginkább a hasamon látszódott meg és nem is éreztem jól magam a bőrömben - emiatt sosem vásároltam polót magamnak, mert akárhányszor  csak felpróbáltam, tükörbe néztem és kb hányni tudtam volna magamtól.. Ekkor jött az elhatározás, hogy valamit tenni kell, mert ez csak rosszabb lesz. 


Youtube videó nézés közben bukkantam rá Ádámra. Nagyon sok videóját megnéztem, köztük az online kliens test-átalakulásos videókat is, amiből motivációt tudtam meríteni, hogy ha Nekik sikerült, akkor Nekem is menni fog! Fel is kerestem Ádám weboldalát és kiválasztottam milyen programot szeretnék csinálni. Ezt követően kitöltöttem egy kérdőívet, ami az én javamat  szolgálta, mivel ezzel tud személyre szabott programot írni. Szimpatikus volt már az is, hogy különösen figyel arra, milyen ételeket szeretsz és mik azok, amiket nem - a megválaszolt kérdések alapján állítja össze az étrendedet. 


Miután kitöltöttem és kifizettem a programot, 1-2 nap múlva meg is kaptam a 12 hetes edzés és étrend programom, amit kiválasztottam. Az a legjobb az egészben, hogy bármilyen kérdés merült fel akár edzés, akár étrenddel kapcsolatban, Ádám mindig a segítségemre volt! Segített mindig, amikor szükségem volt rá és végigkísért a programon.


Ádámnak köszönhetem a 10,2 kg-os fogyásom, aminek nagyon örülök! Mostmár sokkal jobban érzem magam, mintha más ember lennék - jobb az erőszintem, állóképességem, nem vagyok fáradékony és ami szintén nem utolsó - egyre jobb a formám, egyre esztétikusabb vagyok!


Ha bárki szeretne változtatni az életén akár fogyás, akár tömegelés terén, bátran ajánlom Ádámot!  Motiváló és érti azt, amit csinál! Úgyhogy, döntsd el fejben mit akarsz, hiszen anélkül nem fog menni! (saját tapasztalat) Élj egészségesen és merj segítséget kérni!  


Köszönöm Ádám

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés