Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 55 – Buczó Botond Zoltán – Test-Átalakulása

2022. 12. 31.

KINGA

Sziasztok, Botond vagyok, 19 éves és ez az én történetem: Akkor sikerült elhíznom, amikor bekerültem az iskolai menzára 12 éve, (7 évesen) mindig is szerettem volna zsírból fogyni, de lövésem sem volt hogyan áljak neki.. Kb 2-3 éve, hogy a YouTube-on megtaláltam Ádámot, és már a legelső videó, amit láttam tőle is nagyon inspiráló, érdekes volt, emellett pedig a stylusa, egyénisége - ahogyan mondta a dolgokat, nagyon megfogott és azóta is követem minden platformon, ahol fent van.  

Elhatároztam, hogy segítséget kérek tőle, vettem is egy 6-hetes szálkásító programot, edzéstervet + étrendet egyben. Előre leszögezném, hogy ezalatt a 6-hét alatt a súlyom keveset változott, viszont a testarányom és az erőm annál inkább! Az elején a program elég szokatlan volt, de 3-hét után már kezdtem ráérezni. A súlyom sokat nem változott 95kg-ról 90kg-ra lementem, de a testarányom az sokat javult, több izomtömegem volt, kevesebb testzsírral. A diéta alatt semmi édességet és semmi alkoholt nem fogyasztottam, a testzsírom 27,9%-ról (amikor megláttam azt hittem rosszúl leszek) - lement 17%-ra. Ami számomra hihetetlen változás, viszonylag rövid időn belül! (Mennyit is számít, ha a testedre szabott programot követsz, nem igaz?)

Összességében nagyon elégedett vagyok ezzel az átalakulással! Nagyon motiváló látni és érezni azt, hogy ez a program tényleg használ, ha betartod! Ádámot bátran ajánlom mindenkinek aki szeretne fogyni, szálkásodni, vagy éppen izomtömeget építeni!

Ádámmal megyünk tovább, hiszen a cél még messze van! Köszönöm, hogy végigolvastátok a történetem! Sok sikert kívánok nektek, sziasztok!


 

fogyás
szálkásítás
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés
zsírégetés