Barion Pixel

Izomépítés, Tömegnövelés

Sikersztori 57 – Kiss Beni – Test-Átalakulása

2022. 12. 31.

KINGA

Sziasztok! Kiss Beninek hívnak,15 éves vagyok. Komárom-Esztergom megyében élek és 9.osztályba járok gimnáziumba. Aktív sportoló vagyok, 5-6 éve versenyszerűen judozom. Mindig is egy elég vékony srác voltam, szerettem volna mindig nagyobb, izmosabb lenni. Sokszor neki kezdtem az edzésnek, de a tanulás és a judo mellett nem nagyon tudtam csinálni - így többnyire csak nyáron maradt rá időm..  

 Tari Ádámot körülbelül 2 éve, a Youtuberól ismertem meg, azóta követem munkásságát, példaképemnek tekintem, így elhatároztam, hogy segítséget kérek tőle. Egy 6-hetes Tömegnövelő programmal kezdtünk, ami tartalmazott edzéstervet és étrendet is. Az edzésterve újdonság volt számomra, eltért az addigi megszokott edzésformámtól, de izgalmas volt és fárasztó!
Az étkezést ugyan nem tudtam 100%-ban követni de így is meglett az eredménye! A 6-hetes tömegnövelő program után egy hosszú vastagításba kezdtünk, aminek eredményeképpen 17kg jött fel rám, 1 év leforgása alatt! A kezdetekben 52kg-ról indultam, majd 69kg-n álltam meg.

Nagyon hatásos és élvezhető volt a program! Ádámot csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne izomtömeget növelni, vagy éppen súlyt leadni! Nincs vége itt az utamnak, ez még csak a kezdet, folytatni fogom az edzést, hogy még izmosabb legyek és hogy kigyúrjam magam úgy, mint a P~CSA! :D

Köszönöm, hogy végigolvastag történetemet, sok sikert kívánok neked fitnessz céljaid elérésében! Ne félj segítséget kérni Ádámtól, hidd el nem fogod megbánni! :)

Kiss Beni Test-Átalakulásáról videó is készült, amit itt láthattok: https://www.youtube.com/watch?v=B86Nx66LROA

izomépítés
tömegnövelés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés