Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 64 - Bodolai Hermina - Test-Átalakulása

2022. 12. 28.

KINGA

Sziasztok Hermina vagyok,  42 éves 2 gyermekes édesanya.  Jó egy éve teljes életmódváltást csináltunk a férjemmel,  akkor 78 kg-ról indultam, majd egy év alatt sikerült lemennem 60,1 kg-ra, de innen nem tudtam tovább fogyni. Ekkor döntöttem el, hogy segítséget kérek. Ádámot az interneten ismertem meg,  nagyon szimpatikus volt mint ember, és mindaz, amit elért! 

Elhatároztam, hogy belekezdek vele egy 12 hetes személyre szabott szálkásító programba, ami tartalmazott étrendet és edzéstervet, illetve egy skype konzultációt is. A programot igyekeztem 100%-ban betartani, bármilyen nehéz is volt néha - viszont ennek meg is lett az eredménye, mivel 54,8kg-ra sikerült lefogynom! Ami az edzést illeti, heti 4 súlyzós edzésem volt, plusz mellette jártam futni és bringázni is. A szálkásító program után egy Anyagcsere Helyreállító programba kezdtünk, hogy a jelenlegi formám és súlyom könnyedén tudjam tartani hosszútávon. 

Nagyon jó szívvel ajánlom Ádámot bárkinek, aki segítséget szeretne ezen az úton, mert tényleg tudja és érti a dolgát, lehet rá számítani,  segít közben is, ha ekakad az ember! 

Köszönöm, hogy végigolvastad történetemet, mindenkinek sok kitartást és hajrá! :)

Sziasztok!

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés