Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 65 - Karvaly Ádám - Test-Átalakulása

2022. 12. 28.

KINGA

Sziasztok! Ádám vagyok, 22 éves és elhoztam az én test-átalakulásos történetem.
Mindig is túlsúlyos srác voltam, 2019 nyarán kezdtem el magamtól "koplalni" (ekkor 144 kg voltam) - amitől sikerült is lefogynom 2021 januárjáig 106kg-ra, edzés és normális étrend nélkül, amitől teljesen rossz közérzetem lett. Fáradékony voltam és még az életkedvem is 0-án volt nap mint nap.. Sajnos edzés nélkül még a bőröm is iszonyat módon kinyúlt és ekkor határoztam el, hogy ez már egyedül nem fog menni. Írtam is egy emailt Ádámnak, amiben arra kértem, hogy segítsen megváltoztatni az életem.

Ádámot már régebb óta követtem a youtubeon és szimpatikus, hozzáértő srácnak tűnt - a program alatt sem hazudtolta meg magát! :) Tehát január végén írtam Ádámnak emailt, amire még aznap válaszolt. Megbeszéltük a részleteket és a személyreszabásnál itt külön érdem, hogy rákérdezett Ádám milyen ételeket szeretek, miket nem és aszerint/igényeim szerint lett összeállítva a program. Fizetés után 2 napon belül megérkezett a program, ami egy 18 hetes szálkásító/fogyó edzésterv+étrend kombó volt. 

Őszintén szólva nagyon "megijedtem" amikor megláttam, hogy napi 5x kell étkeznem viszonylag nagy adagokban - hiszen 1.5 évig csak 1x ettem egy nap.. Az új étrendhez gyorsan hozzászokott a szervezetem és már az első pár nap után teljesen máshogy éreztem magam a bőrömben. Sokkal energikusabb voltam, az edzéseket is jobban bírtam, aminek hála elég intenzíven megdolgoztattam az izmaim! :D 

A program elején a régi életmódomnak köszönhetően (Koplalás) volt egy kis pangás, nem igazán mozdult a súly, viszont a program végére -18 kg lett és 106kg-ról 88kg-ra sikerült lefogynom, amit még máig nem hiszek el!!! :D 

Nagyon szépen köszönöm Ádámnak a segítséget hiszen ezzel elérte, hogy az életem része maradjon az edzés és a helyes táplálkozás! Amikor csak "baj" volt, vagy egy szimpla kérdést tettem fel neki, Ő egyből válaszolt emailen - szóval a program közben sem hagyott magamra, hanem mindig egyből a segítségemre sietett. Ádámnak sikerült egy teljesen új embert faragni belőlem - egy punnyadt, életkedvtelen emberből egy élettel teli, vidám, fiatal srácot varázsolt! Köszönöm szépen Ádám! :)


Köszönöm, hogy végigolvastad a történetem! Soha ne adjátok fel és sok sikert kívánok nektek, meglesz a kitűzött cél, de azért tenni kell - a kemény munka kifizetődik! :)

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés