Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 66 - Szabó Péter - Test-Átalakulása

2022. 12. 28.

KINGA

Sziasztok! Peti vagyok, 33 éves. A történetem alapvetően 2019 áprilisában indult, amikor elhatároztam hogy 16 év után leteszem a cigit. Ez sikerült is és immáron szabad ember vagyok! A leszokás alatt feljött egy kisebb felesleg, akkor 90 kg voltam. Ezért 2021 januárjában elkezdtem fogyókúra jelleggel saját magamtól edzeni és "diétázni" ami inkább koplalás volt. Február körül találtam rá Ádám csatornájára a Youtubeon és elkezdtem nézni a videóit. Nagyon motivált és a hatására elkezdett érdekelni ez a sport.

Úgy döntöttem hogy kipróbálok egy profi edzéstervet és diétát, így hát írtam is Ádámnak. Ő egy 12 hetes szálkásító edzéstervet + étrended javasolt. A célom akkor az volt, hogy még zsírt adjak le és egy jó alapot építsek fel a továbblépéshez.

Ennek az eredményéről láthattok képeket. A 12 hetes program végére 78 kg lett a súlyom a márciusi induló pedig 83 kg volt. A súlyváltozás talán nem olyan szembetűnő, viszont az edzésnek köszönhetően olyan gyakorlatokat tudok megcsinálni, amilyeneket azelőtt soha. Például széles húzódzkodás, vagy pike push up.

Az étrend nagyon jó volt! Néha olyan volt mintha valami Michelin-csillagos kaját ettem volna. Ami meglepő, hogy bár olyan dolgokat ettem, ami azelőtt "luxusnak" számított pl: édesburgonya vagy kókusztej - annak ellenére olcsóbban jöttem ki az étkezésekkel, mint az étrend előtt!

Ádám videói hatására született meg bennem egy olyan gondolat, amit talán érdemes megosztanom veletek és legyen ez a mostani történet epilógus is egyben! Ha nem vagy megelégedve a külsőddel, vagy az életed valamely terültével, akkor MOST tedd meg az első lépést, a többi úgyis jön magától! Az évek nagyon gyorsan eltelnek feletted, és amikor majd eltelik 15, vagy 20 év és eszedbe jut, hogy megtehetted volna, hogy változtass - de már nem tudod, mert az éveket nem adja vissza semmi... Ez az érzés vagy tudat sokkal rosszabb lenne, mint most felállni és nekikezdeni változtatni! Gondolj csak bele!

Az első lépés a legnehezebb, de azt fejben kell megtenni! Ádámot mindenkinek ajánlom, aki szeretne segítséget fitnessz céljai elérésében, nem fogtok benne csalódni, érti a dolgát! :)

Köszönöm, hogy végigolvastad a történetemet, szép napot nektek, kitartást és ne féljetek megtenni azt az első lépést a céljaitok felé!

Sziasztok!

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés