Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 67 - Kosztolányi Róbert - Test-Átalakulása

2022. 12. 28.

KINGA

Sziasztok, Kosztolányi Róbert vagyok, 23 éves. Ádámra az interneten találtam nagyjából 1 éve egy felkapott hír kapcsán és azóta követtem a munkásságát. Nemrégiben felkerestem, mert szerettem volna végre egy látványosabb átalakulást, amit magamtól nem tudtam elérni.

Edzésmúltam már volt, mivel 7 éve edzem nagyjából - kisebb kihagyásokkal, de nem diétáztam még soha életemben. Mindig is érdekelt ez a testépítős, egészséges életmód, így arra a döntésre jutottam, hogy egy hozzáértő segítségével fogom elérni a célom, Ádáméval!

Ádám egy 12 hetes középhaladó szálkásító programot ajánlott étrenddel és edzéstervvel. Azt mondta, hogy ő folyamatosan keresni fog a 12 hét alatt, 2-3 hetente, de ettől függetlenül bármi kérdésem van, szívesen válaszol bármikor! Végül úgy döntöttem, hogy heti jelentésekben fogom küldeni a képeket és a súlyt magamról. Általában még aznap meg is kaptam a választ, hogy jó fele haladok e, és ha szükség volt, módosított az étrenden vagy edzésterven. 98 kg-ról indultam és a program végére 84 kg lettem. A képek és tükör alapján azt gondolom sikerült kevés izomveszteséggel lepucolni a zsírt. Ehhez viszont az kellett, hogy betartsam  az utasításokat.

Amúgy régebben is figyeltem az étkezésemre, de soha sem volt ilyen sokszínű és mégis finom, mint amit Ádám írt nekem.. régebbi étrendem nagy részét csirke/rizs és tojás/zabpehely tette ki. Ezután az étrend után még a mai napig sem fogom fel, milyen élvezetes rengeteg féle kajából bevinni a tápanyagokat, így volt igazán élvezetes diétázni! Az étrend sokszínű volt, laktató, így nagyon éhes sem voltam. Edzéstervnél ha esetleg volt olyan gyakorlat, amit nem tudtam megcsinálni - vagy gép hiányában vagy ízületi fájdalom miatt - azt jeleztem Ádámnak és kaptam is rá másik opciót/alternatívát, akárcsak étrendnél is, volt amit nem bírt a gyomrom, azt kicseréltük egy másik ételre.

 Nagyon elégedett vagyok Ádámmal, és az eredménnyel is! Nagyon pozitív csalódás volt és bátran ajánlom bárki számára aki változtatni szeretne a testén/életvitelén! Nem gondoltam volna hogy mindezt sikerül elérnünk ilyen rövid idő alatt! :)

Köszönöm, hogy végigolvastad történetemet, Sikeres Test-Átalakulásom videóját itt láthatod:https://youtube.com/shorts/Me8rO4Gifng - most rajtad a sor, hogy átalakulj és elérd életed formáját! Sok sikert kívánok hozzá!

Sziasztok! 

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés