Barion Pixel

Izomépítés, Tömegnövelés

Sikersztori 69 - Marton Dzsenifer - Test-Átalakulása

2022. 12. 28.

KINGA

Sziasztok! Dzsenifer vagyok, 23 éves. Folyamatosan megjegyzéseket kaptam a súlyom miatt és annak ellenére hogy engem is zavart, nem tettem semmit a változás érdekében.
Jött egy mèly pont az életemben, amikor lefogytam 43 kg-ra különböző okok miatt. Ez volt az a pont, amikor eldöntöttem, hogy igen is én felelek magamért, most kell nekiállni változtatnom és talpra állnom. Itt jött a kérdés, hogy hogyan álljak neki.

Ekkor találtam meg Ádámot youtube videók, illetve ismerős által. Felvettem vele a kapcsolatot és kezdésnek egy 6 hetes kezdő tömegnövelő étrendet és edzéstervet ajánlott. Nagyon nehéz volt elkezdenem tudatosan figyelnem az étkezésemre és a sportra, de szerencsére sokan tàmogattak. A 6 hét letelte után is màr nagyon tetszett a változás, de még többre vágytam. Belevágtam egy újabb 6 hetes tömegnövelő programba, viszont már középhaladó szinten. Elégedett vagyok nagyon a változással, 43kg-ról indultam, majd végül 56 kg-al zártam a programot, ami azt jelenti hogy összesen 13 kg-ot híztam, ami főként izom volt. Rengeteget erősödtem és formásodtam. Ennek a súlynak a közelébe sem jutottam volna soha Ádám segítsége nélkül, ugyanakkor tudom, hogy még sokat kell dolgoznom, hogy elérjem az àltalam kitűzőtt célokat.

Nagyon hálás vagyok Ádámnak, hogy segített elindulni az utamon. A programok alatt végig tartottuk a kapcsolatot, bármilyen kérdésem volt, mindig nagyon hamar válaszolt és nagyon segítőkész volt. Mindenkinek ajánlom, aki eldöntötte, hogy változtat az életmódján és a kezébe veszi az életét, ehhez Ő a legjobb segítség!
Sok sikert kívánok mindenkinek!!
Köszönettel:
Marton Dzsenifer

zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés
izomépítés
tömegnövelés