Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 70 - Vastag Ottó - Test-Átalakulása

2022. 12. 15.

KINGA

Sziasztok! Ottó vagyok, 20 éves és Délvídékről, Vajdasából származom.
Ádámra az interneten találtam rá, elsőnek a youtube csatornáját kezdtem el követni, majd az Instagram oldalát is. Mindkettő nagyon tetszett, jó tartalmakkal, érdekességekkel, motiváló test-átalakulásokkal voltak tele, ami arra ösztönzött, hogy Én is belevágjak - erről fogok egy pár mondatban mesélni :)

Én mindig is egy kövérebb srác voltam, sosem sikerült lefogyni, vagy éppen egy olyan külsőt elérni, amivel elégedett lettem volna, pedig sportoltam sokat..(Foci,kézilabda,röplada) 100kg felett voltam mindig, majd a legroszabb az volt, amikor megütöttem a 121kg-t - akkor éreztem, hogy ez így nem mehet tovább és tennem kell ellene!

Magamtól próbáltam diétázni, ami eleinte sikeres is volt, 121kg-ról lefogytam 110kg-ra, majd jött a stagnálás - megakadtam és a súlyom nem ment lejjebb.. Ekkor vettem a bátorságot és dobtam egy emailt Ádámnak, amiben a segítségét kértem, hogy elérjem a cél súlyomat, ami 90-92kg körül volt. Ádám habozás nélkül segített! Összeállított egy testemre, célomra szabott étrendet és edzéstervet is + vettem tőle egy skype beszélgetést is, ahol átfutottunk a programon és megválaszolt minden felmerülő kérdésem. 

Ezek után belekezdtem egy 12-hetes Szálkásító Programba. A Program nagyon jó volt, edzésterv és étrend is tökéletes volt, tartottam is maximálisan, aminek meg is lett a gyümölcse, mivel a mérleg 91kg-t mutatott! Hihetetlen, hogy egy 12-hetes program alatt mennyit tud alakulni a tested, ha követsz egy rád szabott edzéstervet és étrendet! Nagyon örülök az eredménynek és ezúton szeretném ezt megköszönni Ádámnak is, illetve az egész ATPP Team-nek a támogatást, motiválást - bármi volt, ott voltak a segítségemre!

Ádámot bátran merem ajánlani bárkinek, aki szeretne fogyni,szálkásodni, vagy tömeget növelni! Ne féljetek segítséget kérni tőle, nagyon barátságos, jó fej és közvetlen srác. Ha belevágtok bármelyik programba, sok kitartást és elszántságot kívánok nektek! Ne adjátok fel és meglesz a munkátok gyümölcse!

Köszönöm, hogy elolvastad a történetem, Sikeres Test-Átalakulásom videóját itt láthatod: https://youtube.com/shorts/7Fl-4RAkmkQ

Minden jót nektek, sziasztok! :)

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés