Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 72 - Dr. Morár Nikolett - Test-Átalakulása

2022. 12. 15.

KINGA

Sziasztok! Dr. Morár Nikolett vagyok, 30 éves. A vírushelyzet előtt jártam konditerembe kicsit mozogni, de amikor bezártak a termek, hónapokig nem volt kedvem az edzéshez, nem igazán volt motiváció. Majdnem 68 kg-ot mutatott a mérleg, pedig 59-62kg között mozgott a súlyom. Nagyon nem tetszett, amit a tükörben láttam, aránytalan volt a testem. Tudtam, hogy változtatnom kell, de fogalmam sem volt, hogyan.

Ezután találtam meg Ádámot youtube-on. Láttam a siker sztorikat, megnéztem a videóit, aztán írtam neki egy e-mailt. Mivel ételek terén rendkívül válogatós vagyok, konkrétan csirkemellen kívül más fajta húst nem eszem meg, nem tudtam, hogy meg lehet-e oldani az étrendet, van-e értelme így belevágni, de Ádám megnyugtatott, hogy így is tud személyre szabott étrendet készíteni.

Így vásároltam tőle egy 12 hetes fogyó-szálkásító étrendet és edzéstervet. Fogalmam sem volt, hogyan fogom kibírni, hisz életem egyik legnehezebb időszakában voltam, amikor elkezdtem a 12 hetes programot. Ádámmal 2-3 hetente tartottuk a kapcsolatot. Ha bármi probléma felmerült, készséggel válaszolt és folyamatosan biztatott. A program alatt nagyon sokat formásodtam és nem csak fizikailag, de mentálisan is megerősödtem. 66.5 kg-ról indultam és 6.5 kg-ot fogytam. Jelenleg 60 kg a súlyom. Jó érzés végre úgy tükörbe nézni, hogy tetszik is, amit látok. 

Nagyon hálás vagyok Ádámnak, hogy végig segített a 12 hét alatt. Szívből ajánlom mindenkinek, ha változtatni szeretne az életmódján!

Köszönettel:

Dr. Morár Nikolett
fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés