Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 78 - Nagy Réka - Test-Átalakulása

2022. 12. 15.

KINGA

Sziasztok! Réka vagyok 18 éves! Kijelenthetem, hogy mindig is egy túlsúlyos lány voltam, de elhatároztam a pandémia alatt, hogy mire az egyetemet kezdem lefogyok. 

El is kezdem magamtól edzegetni, diétázni nem nagy sikerekkel. Mindig mikor lement 5-6k, az utána vissza is jött.. Kipróbáltam nagyon sok féle alap diétákat, de a legtöbbet sanyargatásként éltem meg, illetve semmi változás nem volt.
Ádám munkásságát viszonylag régóta követem, így mikor  elhatároztam - hogy akkor belevágok egy programba, nem is volt kérdés, hogy Ádám segítségét kérem majd! Nyilván megnéztem másokat is, de valahogy mindenhol volt valami, ami kifogásolható volt számomra..

Sok ételallergiám van és eléggé válogatós is vagyok, de mindent figyelembe vett Ádám, mikor írta nekem az étrendet, illetve az edzés is teljesen szintemnek megfelelően volt felépítve.
Mikor elkezdtem a 18 hetes fogyó, szálkásító programot, akkor 97kg körül voltam. Az elején nagyon féltem, hogy nem fogom bírni, vagy esetlegesen az étrendem nem fog tetszeni, viszont nagyon gördülékenyen ment az elejétől fogva és mivel látványos eredményeket értem el, motiváltabb lettem mint valaha!

Nem mondhatom azt, hogy nem voltak nehézségek közben, de az - hogy viszonylag rövid idő alatt zéró sanyargatással ekkora eredményeket értem el, mindig átvitt ezeken a nehezebb időszakokon! Most így, hogy befejeztem a programot majdnem grammra pontosan 30kg fogytam. Szerintem ez mindent elmond a programról és Ádám munkájáról!

Nyilván van még mit leadnom formálódnom, de nem adom fel! A neheze megvan és ezt Ádámnak köszönhetem! Mind amellett, hogy fogytam, nagyon megszerettem sportolni és megtanultam, hogy milyen is egészségesen és boldogan élni! :)
Bátran kimerem jelenteni, hogyha megfelelő "kezek" közé szeretnél kerülni és csodálatos eredményt elérni, akkor válaszd Ádámot! Egyszerűen nem tudsz benne csalódni, hamar válaszol ha kérdésed van, nagyon jó étrend és edzéstervet fog neked is írni.

Tényleg csak ajánlani tudom! Merj változtatni az életeden, és nem szégyen segítséget kérni!:)
Köszönöm, hogy elolvastad a kis történetem!
Köszönettel: Nagy Réka!




fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés