Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 85 - Kozák Bálint - Test-Átalakulása

2022. 12. 14.

KINGA

Sziasztok, Kozák Bálintnak hívnak és ez az Én kis történetem: 2021 nyarán július közepén egyik haverommal elkezdtem edzegetni, de nem komolyan, mindössze napi 40 percet.. majd szeptemberben belebotlottam Ádám Youtube videóiba és elkezdtem nézni őket és információt gyűjteni belőlük, hogy hogyan is kellene csinálnom az edzéseket, kardiót - hogy sikeresen letudjak fogyni! Ekkor 83,3kg voltam és mivel egyedül nem ment a fogyás, elhatároztam, hogy Ádám segítségét kérem. 2021 Novemberében bele is kezdtünk egy szálkásító programba ami 6-hétig tartott. Ezalatt az idő alatt sikerült is rengeteg feleslegtől megszabadulnom és kicsit a testem működéséről tanulnom.

Decemberben egy betegség elkapott, ami kicsit hátráltatott a diéta folytatásában, de utána 2022 év elejétől tovább folytattam Ádámmal a közös munkát, majd végül sikerült nem csak hogy elérni fitnessz célom, ami akkor a 70kg-s testsúly volt, hanem túl is teljesítettem! Súlyom áprilisra ugyanis elérte a 63 kilót!

A programot nagyon élveztem, étrendet tartottam ahogy tudtam (nem tudtam 100%-ban ugyan, de így is sikeres volt!) az edzéstervnél a gyakorlatokban sokat fejlődtem, erősödtem.

Ádámot csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretné profi segítségével elérni célját! Köszönöm, hogy végig olvastad történetemet, remélem kissé motiváltalak az átalakulásra! :)

Bálint átalakulásáról készítettünk egy videót is, amit itt láthattok: https://youtu.be/QGNTeooFo5M

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés