Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 86 - Moldován Róbert - Test-Átalakulása

2022. 12. 14.

KINGA

Sziasztok, Moldován Róbertnek hívnak, 15 éves vagyok. Próbálkoztam már egy rövidebb tömegnöveléssel, ami után úgy döntöttem, hogy leszálkásítom magam. A szálkásítást viszont nem akartam a véletlenre bízni, szükségem volt profi segítségre és így fordultam Ádámhoz, akire a Kaja-Kihívásos Youtube videók által találtam rá.

Bele is kezdtünk egy 12-hetes szálkásító programba, aminél a kezdeti súlyom 72kg volt, majd az általa írt edzésterv és étrend betartásával sikerült 12kg-t fogynom, így súlyom a program végére 59,8kg volt. Ezzel sikerült elnyernem rengeteg ismerősöm, barátom dícséretét és tiszteletét is! Ádám programja sokkal hatásosabbnak bizonyult, mint az előző edzőmmel végzett edzésprogramok.. nagyon kihívást jelentő volt Ádám edzésterve, de megérte a szenvedést!

Úgy gondolom, hogy az Online edzők többsége meg sem közelíti ezt a szintet tudásban és tapasztalatban, amivel Ádám rendelkezik. Nyilván az eredmény a kliensen is múlik, hogy tartja-e az előírtakat.. Én megtettem minden tőlem telhetőt, aminek meg is lett az eredménye! :)

Ádámot csak ajánlani tudom mindenkinek! Higgyétek el, nem tegnap kezdte a szakmát. Ha követitek az utasításait, akkor nem fogtok csalódni az eredményben sem! 

Köszönöm szépen ATPP, folytatjuk a közös munkát!

Róbert átalakulásáról videó is készült, amit itt láthattok: https://youtube.com/shorts/OODZalMfpVY
fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés