Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 87 - Soltész Róbert - Test-Átalakulása

2022. 12. 14.

KINGA

Sziasztok, Soltész Róbertnek hívnak. Konditerem nélküli , tehát otthoni edzéses videókat keresgéltem YouTube-on kevés vagy minimális felszereléssel. Így találtam pár youtubert, akik ilyennel foglalkoznak ,de hamar Ádám videói lettek azok a tartalmak, amelyeket a leghasznosabbnak bizonyultak, így többször tekintettem meg őket.  Edzettem ugyan de több feladás/újrakezdés után úgy döntöttem, ha tartós eredményt szeretnék, akkor azt profi segítségével tudom elérni - egyszerűen olyat kell kipróbálnom amit még nem! 

Így vágtam bele Ádám 12 Hetes középhaladó fogyó/szálkásító programjába. A 12 hét-ből sikerült 9-et tökéletesen végig csinálnom nehéz fizikai munka mellett. 88-89kg között voltam amikor elkezdtem a programot. A súlyom a program végére kerek 81kg lett, bár a legkevesebb mérésem 79kg volt, mégis a 81kg bizonyult úgymond "fix" tartható súlynak. 

A célomat ezzel elértem, szerettem volna egy esztétikusabb vékonyabb formát nyárra, ami Ádám segítségével sikerült is! Összegezve: A program élvezhető volt, ételek finomak voltak (a reggeli volt a kedvencem :D), az edzés kimerítő de jól átgondolt, összerakott volt. 

Ádámot csak ajánlani tudom mindenkinek! :)

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés